Quantcast

Vagys nori išbandyti sėkmę: Klaipėdoje pavogti loterijos bilietai

Uostamiesčio policijos pareigūnai ieško laimėti loterijoje naiviai besitikinčio vagies. Vieną dieną jis dviem kioskų darbuotojoms iš rankų išplėšė pluoštą loterijos bilietų.

Spėjama, kad tas pats asmuo trečiadienį skirtinguose uostamiesčio galuose apvogė pardavėjas. Pirmasis nusikaltimas įvykdytas 15.21 val. Laukininkų gatvėje.

Priėjęs prie spaudos kiosko vyras paprašė loterijos bilieto. Pardavėja, kaip įprasta, paėmė pluoštą ir ištiesė jį pirkėjui, tikėdamasi, kad jis išsitrauks vieną bilietą.

Tačiau vyras pasielgė kitaip, jis stvėrė tris bilietus ir nesumokėjęs pabėgo.

Kiosko darbuotoja pareigūnams teigė, kad žala – 15 eurų.

Po maždaug pustrečios valandos, 17.47 val. Rumpiškės gatvėje, kaip įtariama, tas pats asmuo pakartojo nusikaltimą. Jis iš pardavėjos rankų išplėšė pluoštą momentinės loterijos bilietų ir pabėgo.

Kiek bilietų pagrobta, dar tiksliai nežinoma, pardavėja skaičiuoja, kiek jų liko, ir tik tada galės nurodyti žalą.

Abiem atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Panašių nusikaltimų yra buvę ir anksčiau, kartais loterijos bilietus vagys pagrobia į kioskus ar parduotuves įsibrovę naktį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopūstas.

Kopūstas.  portretas
O ką? Noras laimėti tai žmogiška, būna moki, moki pinigus už bilietus ir niekad nieko nelaimi, gerai vagys ir padarė, gal praauklės loteriją jog žmonėms nereikia pist proto, bet reikia duot ir išlošt.

Anonimas

Anonimas portretas
na tai lai nuraso serijos numerius i netinkancius naudojimui nusvilptus bilietus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių