Quantcast

Vagišių akiratyje – šulinių dangčiai

Klaipėdos policijos komisariate vėl užregistruotas ligoninės atstovų pareiškimas apie ligoninės teritorijoje pavogtus šulinių dangčius. Prie šios gydymo įstaigos penkių metalinių kanalizacijos šulinių dangčių pasigesta ir pernai lapkritį, o šių metų balandžio viduryje ten pat dingo 9 dangčiai.

Ligoninės atstovai pareigūnus informavo, kad penktadienį, gegužės 31-ąją, apie 7 val. pastebėta, jog iš ligoninės teritorijos Liepojos g. pavogti 6 drenažo šulinių ketiniai dangčiai, kurių vieneto vertė – 76 eurai. Viso žala – 456 eurai.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai iš čia vagiami šulinių dangčiai. Pernai lapkričio pabaigoje ten pat prie ligoninės pasigesta 5 kanalizacijos šulinių dangčių. Tada buvo padaryta 367 eurų žala.

O šių metų balandžio viduryje metalo vagys prie tos pačios ligoninės nugvelbė 9 šulinių dangčius. Dėl to ligoninei padaryta žala siekė 660 eurų.

Ligoninės atstovai vėl prašo policijos surasti šulinių dangčių vagis.

Šulinių dangčiai vagiami ir prie daugiabučių. Šių metų sausio pradžioje Sausio 15-osios gatvėje, iš kiemo pavogti trys drenažinių šulinių dangčiai verti 300 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tika

Tika portretas
Tereikia įmonėms, kurios superka metalo laužą už dangčių priėmimą iškarto atimti licenciją ir viskas. Nei vietą įmonė nerizikuos, todėl ir neapsimokės jų vogti, nes nebebus kur priduoti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių