Quantcast

Vadai atsiprašė visos policijos vardu

Po praėjusią savaitę įvykusio dviejų girtų policininkų siautėjimo naktiniame bare pasilinksminimo įstaigos savininkas sulaukė aukštų policijos pareigūnų atsiprašymo už netinkamą pavaldinių elgesį.

Po praėjusią savaitę įvykusio dviejų girtų policininkų siautėjimo naktiniame bare pasilinksminimo įstaigos savininkas sulaukė aukštų policijos pareigūnų atsiprašymo už netinkamą pavaldinių elgesį.

Naktį iš antradienio į trečiadienį neblaivūs Kriminalinės policijos pareigūnai Arūnas Liveris ir Žydrūnas Lečkauskas Jūreivių gatvėje esančiame bare nemokėjo už gėrimus, grasino uždaryti barą, plūdo lankytojus ir baro savininką, stūmė klientus lauk, reikalavo užrakinti užeigą, grasino susidorojimu.

Vėliau girti policininkai buvo nugabenti į policijos komisariatą. Ir kolegų atžvilgiu jie elgėsi nepagarbiai, vienas trenkė patruliui į krūtinę.

Praėjusios savaitės pabaigoje Klaipėdos apskrities policijos viršininkas Alfonsas Motuzas ir miesto policijos komisariato vadovas Gintautas Mačiulaitis apsilankė pas nukentėjusįjį baro savininką Garushą Haroyaną ir jo atsiprašė už netinkamą pavaldinių elgesį.

"Nukentėjusysis buvo visiškai nepiktas, normaliai pakalbėjome. Jaučiau pareigą atsiprašyti, kad nesusidarytų vaizdas, jog visi Kriminalinės policijos pareigūnai yra tokie, kaip tie, kurie bare siautėjo. Patikinome, kad tas žmogus nepajus jokių pasekmių už tai, kad pranešė apie incidentą, – pasakojo A.Motuzas. – Kartais tenka pripažinti klaidas, žmogiškai atsiprašyti ir paaiškinti, kad didžioji dalis policininkų dirba sąžiningai, tad šešėlis neturėtų kristi ant visų. Tai dariau tikrai ne dėl reklamos."

A.Liveris ir Ž.Lečkauskas yra nušalinti nuo tarnybos, atliekamas tarnybinis patikrinimas, renkama medžiaga, įrodanti pareigūnų netinkamą elgesį ne tik bare, bet ir komisariate.

"Mes matome, kad policininkai viršijo savo įgaliojimus. Pradėtas ir ikiteisminis tyrimas. Manau, sprendimas bus formuluojamas vienareikšmiai, ko gero, jie tarnybos netęs", – kalbėjo Klaipėdos apskrities policijos viršininkas.

Tarnybinį patikrinimą atliekantys Vidaus tyrimų poskyrio pareigūnai analizuoja vaizdo medžiagą, liudininkų parodymus. Prasižengę policininkai veikiausiai bus atleisti už pareigūno vardo pažeminimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas

Mindaugas portretas
Pagarba ir tam policijos ekipažui,kurie nepridengė savo kolegų nederamo elgesio .Kaip ,kad dažnai yra daroma,bet davė suprasti,kad prieš įstatymą visi yra lygūs.Šaunuoliai!O tokiems brudams ne vieta šioje struktūroje.

pagarba

pagarba portretas
Tikrai pagarba armėnui,kad taip civilizuotai išsprendė apgirtusių teisėsaugos darbuotojų užpuolimą. sekmės Jums darbuose, apslnkysime jūsų bare.

siaubas

siaubas portretas
siaubas,kalba virsininkas,,ko gero tarnybos netes".ta pacia sekunde turi netesti.arba toks toki uzjaucia.SKVIRNELI!!!!! pabuskit!!!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių