Quantcast

Už 11 metų skriaudą – įkalinimas: tėvas ėmė grabinėti dukrą, kai jai tebuvo vos treji

Liūdna paauglės luošinimo istorija baigėsi po 11 metų jos tvirkinimo, seksualinės prievartos bei fizinio smurto. Tėvo piktadarybės paaiškėjo tik tada, kai mokykloje pedagogė paklausė paauglę, kodėl ji atrodo pavargusi ir neišmiegojusi.

Klaipėdos apygardos teismas pasiuntė už grotų 40-metį vyrą už dukros skriaudimą. Jam skirta aštuonerių metų nelaisvės bausmė, be to, jis turės atlyginti mergaitės patirtą neturtinę žalą, kuri įvertinta 8 tūkst. eurų.

Paauglės skriauda tapo žinoma, kai pedagogams atvirai pasisakiusi apie tėvo piktadarybes, mergaitė įgijo naują nukentėjusiosios statusą baudžiamojoje byloje.

Tyrėjams pavyko nustatyti, kad tėvas ėmė grabinėti dukrą, kai jai tebuvo vos treji. Bėgant metams, jis ėmė ne tik liesti mergaitę po kelnaitėmis, bet ir masturbuotis jos akivaizdoje, kišti pirštus kur nederėtų ir kitaip ją išnaudoti savo seksualinei aistrai tenkinti.

Kad dukra niekam nieko nesakytų, mušdavo ją kumščiais, nevengdamas suduoti smūgių ir į veidą.

Dėl visų šių veiksmų mergaitė patyrė potrauminį stresą, o tai, teisine kalba kalbant, yra nesunkus sveikatos sutrikdymas.

Priremtas pareigūnų vyras iš dalies pripažino kaltę, neneigė nesuvaldęs savo aistros, bet kategoriškai atmetė kaltinimą mušus dukrą.

Paauglės mama tikino tik iš socialinės darbuotojos sužinojusi, kad sutuoktinis nepadoriai elgiasi su dukra.

Šeima drauge nebegyvena. Jokių santykių su dukra nuo šios istorijos iškilimo į viešumą tėvas nebepalaiko.


Šiame straipsnyje: pedofilijatėvasdukraįkalinimaspagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Joris

 Joris portretas
Tokiam išgamai nurėžti kiaušus iki pilvo galo , velnias o ne tėvas.

Galvoju

Galvoju portretas
Jeigu tyrėją, prokurorą ir teisėją 11 metų prievartautų ir muštų - jie sau irgi nusistatytų tik nesunkų sveikatos sutrikimą?

Mama

Mama portretas
Tokių atvejų būvo ir bus.Tik kažkodėl dabar lenda i dienos šviesą.Kažkas dulkino dukra dešimt metų ir niekas nematė,kad tėvas tenkino savo aistrą.Tik mokykloj pasipasakojo mergaitė mokytojai.Tėvas sėdo ilgam.Kur būna vaikų teisių tarnybos,kurios nieko nedaro?Sėdi kabinetosi ir nieko nemato.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių