Quantcast

Uostamiestyje vėl siautė vandalai

Klaipėdoje pasidarbavo viešojo transporto laukimo paviljonus niokojantys asmenys. Vandalai išdaužė Herkaus Manto gatvėje, šalia Poilsio parko esančio statinio stiklus.

Po laisvo trečiadienio stotelių bei reklaminių stendų prižiūrėtojams teko remontuoti šalia Poilsio parko esančią stotelę.

"Šis įvykis buvo vienintelis, daugiau paviljonų šiomis dienomis niekur neišdaužė. Kiek anksčiau buvo Herkaus Manto gatvėje pro vitrinėlę prie "Vaivos" prabėgta ir išdaužyta", – teigė stiklus paviljonuose keičiančios bendrovės "Inbrova" vadovas Vaclovas Virketis.

Anot jo, nepaisant pavienių atvejų, pastaruoju metu vandalų išpuolių sumažėjo. Būna mėnesių, kai neprireikia nauju keisti nė vieno iškulto stiklo, tačiau pasitaiko, jog išdaužiama ir po 5, 6.

"Tai yra pavieniai įvykiai, nutinkantys aiškinantis santykius veikiausiai alkoholio padauginusiems vaikinams. Galbūt nori savo šaunumą parodyti ir paleidžia plytą", – svarstė V.Virketis.

Gyventojai spėjo, kad du didelius laukimo paviljono stiklus vandalai galėjo išdaužti vėlų trečiadienio vakarą.


Šiame straipsnyje: stotelėvandalaipaviljonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ech

ech portretas
skaičiuokit kas labiau apsimoka ar sudėt kameras ir pagavus pasiimt kompensaciją ir pats faktas kad surinksit budulius jau iš esmės geras ar geriau keist stiklus kas antrą savaitę :)

nenuostabu

nenuostabu portretas
nenuostabu, Klaipėdos gatvėse policininką pamatyti yra toks pat retas reiškinys, kaip patirti žemės drebėjimą
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių