Quantcast

Uostamiestyje šviesoforas neapsaugojo pėsčiosios

Uostamiesčio gatvių pėsčiųjų perėjose toliau žalojami žmonės. Net blyksintis šviesoforas neapsaugo per jas einančių pėsčiųjų nuo sužalojimų.

Pirmadienį, 6.44 val., Šilutės plente, ties 22-uoju namu 58 metų moteris ėjo per pėsčiųjų perėją, kuri reguliuojama šviesoforu. Tačiau ankstyvą rytą šviesoforas blykčiojo geltona šviesa.

Perėjoje pėsčiąją partrenkė automobilis „Mazda Tribute“.

Moteris buvo sužeista ir pateko į ligoninę, medikai jai diagnozavo dešinio žastikaulio lūžį.

Mašiną vairavo blaivus 62 metų vyras.

Ko gero, dėl šios nelaimės iš dalies kaltas ir oras. Sniegas ir sunkiau išvažiuojamos gatvės blaško vairuotoj dėmesį. Panašu, kad minėt atveju automobilis važiavo negreitai, todėl pėsčioji buvo sužalota kur kas mažiau, nei mašinai važiuojant greičiau.

Klaipėda garsėja itin pavojingomis pėsčiųjų perėjomis. Daugiausiai sužalotų ir žuvusių pėsčiųjų traumuojami šviesoforais nereguliuojamose perėjose. Tačiau pastaruoju metu aiškėja, kad ir šviesoforai negelbsti.

Nakčiai išjungiami jie blykčioja įspėdami apie galinčius per perėją eiti žmones.

Tai ne pirmas atvejis, kai toks įspėjimas nepriverčia vairuotojų stabtelėti. Neseniai Minijos gatvėje tokioje pat situacijoje, partrenkta dviejų automobilių, žuvo moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

trisejas

trisejas portretas
blaško dėmesį matyt tu sau jau smegenis užtektinai uzbumcikinai su savo bumcikais kad rašai nesamones

blaško dėmesį

blaško dėmesį portretas
atseit, sniegas balškė dėmesį. O ar neblaško dėmesio baisaus garso "bumčikai", kuriuos įsijungę važinėja buduliai? Kitose normaliose šalyse tai draudžiama. Bet ne Lietuvoje - budulių tėvynėje.

aha

aha portretas
paskaičius komentarus,visi kaltina pėsčiuosius,kad perėjoje palindo po mašina.Idomu,ką jūs debilai šnekėtumėt,jei nukaltų perėjoje jūsų vaiką ar artimą žmogų.Gandragalvių šalis...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių