Quantcast

Uostamiestyje sulaikytas dar vienas asmuo įtariamas platinęs narkotines medžiagas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (KPONTV) pareigūnai, bendradarbiaudami su Klaipėdos m. PK, su įkalčiais sulaikė asmenį, įtariama platinusį narkotikus.

Dar 2021 m. liepos mėn. Klaipėdoje, Danės g., KPONTV ir Klaipėdos m. PK pareigūnai sulaikė niekur nedirbantį, anksčiau neteistą, 21 m. Klaipėdos miesto gyventoją. Asmens apžiūros metu pas jį rasta apie 110 g narkotinės medžiagos – kanapių. Kratos vaikino gyvenamojoje vietoje metu rasta dar apie 30 g kanapių.

Tęsdami tyrimo veiksmus, 2021 m. rugsėjo mėn. Klaipėdoje, Dubysos g., KPONTV pareigūnai sulaikė minėtas narkotines medžiagas įtariama platinusį, individualią veiklą vykdantį, anksčiau neteistą, 28 m. klaipėdietį.

Kratų pastarojo gyvenamosiose vietose metu rastas, kaip įtariama, didelis kiekis (virš 600 g) narkotinės medžiagos – kanapių, kanapių dervos, trejos svarstyklės bei dvi trintuvės.

Abu įtariamieji buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Vienam iš jų paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, kitam (28 m. įtariamajam) paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Už neteisėtą disponavimą dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 8 iki 10 metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

triedalas

triedalas portretas
ka cia nusisneki, pagrinde grazios bozkes, matosi, kad nespaustas, geras dumas. vienam maiseli tik kazkokios salucha sudeta.

Lavonai

Lavonai portretas
Kazkoki nevelkanti suda o ne zole pardavyneja. Tokias prekes sudeginti tik

L

L portretas
Jei vien tik dūmus stumdė, be jokių chemijų, tai paleist reik žmogų. Normaliam pasauly legalus dalykas. O dabar 10 metų... Iš mokesčių mokėtojų pinigų gyvens... Bananų valstybė.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių