Quantcast

Uostamiestyje BMW nutrenkė dviratininką

Trečiadienį prieš 14 val. Taikos prospekto ir Dubysos gatvės sankryžoje automobilis nutrenkė per perėją važiavusį dviratininką.

Trečiadienį prieš 14 val. Taikos prospekto ir Dubysos gatvės sankryžoje automobilis nutrenkė per perėją važiavusį dviratininką.

Įvykio vietoje netrukus atsirado greitosios pagalbos ekipažas. Galvos traumą patyrusį dviratininką medikai skubiai išgabeno į ligoninę.

Nelaimė įvyko, kai nuo parduotuvės „Šilas“ link prekybos centro „Arena“ važiavusį dviratininką nutrenkė nuo Kuršių marių pusės Dubysos gatve atvažiavęs BMW. Automobilį vairavo moteris, dviratininkas – apie 40 metų vyras.

Avarijos priežastis aiškinęsi pareigūnai iš autoįvykio dalyvių išgirdo vienodus paaiškinimus – abu važiavo degant žaliam šviesoforo signalui.

Akivaizdu, kad dviratininkas į priekinį BMW langą atsitrenkė galva.

Kol kas apie nukentėjusiojo būklę policija žinių neturi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Nereikia jaustis pranašesniu už kitus, jei savęs nesaugosim patys, tai prie gero neprives. Trūksta supratimo ir kultūros tiek pėstiesiems, tiek dviratininkams. Labai retai pastarieji nulipa nuo dviračio ir vedasi jį per perėją. Dar rečiau naudoja skambutį, kad iįš anksto perspėti pėsčiuosius, bimbinėjančius būtent dviračių taku. Kol taip elgsis žmonės, nelaimių yra ir bus.

Justinas Dviratininkas

Justinas Dviratininkas  portretas
Asmeniskai mano komentaras sis Dviratininkas grubiai pazeide KET taisykles per reguliuojamas pesciuju perejas privaloma nulipti nuo Dviracio ir Dviraty persivesti per Gatve kas akivaizdu tas Dviratininkas su Dviraciu soko pries atvaziuojanty Automobily o tai jam uztraukia Baudziamaja byla uz grubu Ket pazeidima

Stasys

Stasys portretas
Negerai, kad suvažinėjo, bet ar neturėjo dviratininkas nulipti nuo dviračio ir ramiai pereiti? Mane labai piktina kai kurių bobučių ėjimas per nereguliuojamą perėją. Ir kur jos skuba ? Privažiuoja prie perėjos 10 automobilių, o bobutei reiki būtinai eiti, lenda prieš automobilius, sustabdo visus 10, šie laukia, dūmina, kol ta prakulniuos, o kai startuoja, tai išmeta nemažą kiekį teršalų. Nors po 15 sekundžių neliks nei vienos mašinos, nes už jų nugaros raudonas šviesoforas, o bobutei bus apie 2 min. ramiai, saugiai pereiti, bet kur tau, bobutei reikia būtinai eiti. Pastebėjau daug tokių atvejų ir ne vien tik iš bobučių pusės. Trūksta žmonėms mąstymo.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių