Quantcast

Uostamiesčio vagys pamėgo „Statoil“

Išvažiuoti nesumokėjus už įsipiltus degalus – nesunkiai įvykdoma vagystė, kurią įsimiklinę vykdyti nusikaltėliai pamėgo uostamiestyje, Vilniaus plento pradžioje esančią degalinę.

Išvažiuoti nesumokėjus už įsipiltus degalus – nesunkiai įvykdoma vagystė, kurią įsimiklinę vykdyti nusikaltėliai pamėgo uostamiestyje, Vilniaus plento pradžioje esančią degalinę.

Pastaruoju metu kelis kartus per savaitę iš "Statoil" degalinės išrieda automobiliai pilnais degalų bakais, tačiau jų vairuotojai nepasivargina patuštinti savo piniginių.

Pastarasis toks atvejis užfiksuotas lapkričio 6 d. Automobilio "Audi" vairuotojas prisipylė dyzelino ir nesumokėjęs 267 litų išvažiavo.

Šioje degalinėje tokių nusikaltimų šiemet būta arti dešimties.

Vėliau aiškindamiesi visas vagystės aplinkybes pareigūnai pastebėjo, kad nusikaltėliai tikruosius savo mašinų valstybinius numerius pakeičia vogtais.

Kadangi nusikaltimui jie ruošiasi iš anksto ir išsiaiškina, kur yra sumontuotos vaizdo stebėjimo kameros, pasistengia, kad veidas nebūtų užfiksuotas, todėl maukšlinasi gobtuvus arba slepiasi po kepurės snapeliu.

Kai prieš kelerius metus panašūs nusikaltimai buvo tapę kasdienybe visoje Lietuvoje, degalinių vadovai ėmėsi įvairių būdų kovai su vagimis. Daugelis pradėjo reikalauti pirma sumokėti ir tik tada leisdavo įsipilti degalų.

Šiuo metu "Statoil" degalinių tinklo atstovai taip pat yra susirūpinę vagysčių protrūkiu, tačiau savo taikomų bei planuojamų kovos su nusikaltimais būdų viešai nekomentuoja.

Pasak šio degalinių tinklo atstovo Povilo Vinžanovo, nusikaltimų tyrimas yra policijos darbas, tinklo darbuotojai su jais bendradarbiauja ir derina veiksmus, tačiau stengiasi visuomenės apie juos neinformuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

albonis

albonis portretas
ADIS gali buti svecias arba imigrantas....o jei dar nezino tai primenu ,kad Lietuva yra rinkos ekonomikos salis ir kainas reguliuoja rinka,o ne Kubilius ar Lanzbergis,o visu antra tai kainos pagal degalines dislokacijos vieta gali skirtis ir Lirtu,o pirkejas turi teise "paeiti" visa turgu ir pirkti ten kur jam palankiausias kianos ir kokybes santykis

ADIS

ADIS portretas
Baisu ir nusikalstama,kad važiuojant nuo Klaipedos iki Kauno 32 centais uz litra,skiriasi kaina.Tai kokoje mes salyje gyvename,kas ja valdo,ar neteisingai elgiasimusu gyventojai.Jie per daug atlaidus.Prie tokiu aplinkybiu as ju nemerkiu...,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių