Quantcast

Uostamiesčio ugniagesiai buvo sukelti ant kojų: Tilžės gatvėje liepsnojo net trys automobiliai

Antradienį vakare uostamiesčio ugniagesiai skubėjo į Tilžės gatvę, prie parduotuvės „Lidl“. Čia prie pat pastato liepsnojo trys automobiliai.

Apie gaisrą pranešta prieš pat 17 val. Pirmasis užsiliepsnojo automobilis BMW. Vairuotojas pamatė mašinos salone siautėjančią liepsną ir atidarė dureles. Tai tik dar labiau įplieskė ugnį, gaisras persimetė ant greta stovėjusių „Škoda Superb“ ir „Range Rover“.

Dvi ugniagesių autocisternos ir štabo automobilis per piko valandos kamščius atvyko vos po 5 minučių nuo pranešimo.

Nuo liepsnojančių mašinų kilo dūmų kamuoliai, vairuotojai baiminosi dėl savo automobilių likimo. Dar vieną mašiną pavyko nustumti nuo ugnies, ketvirtajam automobiliui apgadinti dažai, jis stipriau nenukentėjo.

Gaisrą stebėjo daugybė iš darbų važiuojančių žmonių, tokiu metu gatvėse būna mašinų kamšatys, bet tądien jos buvo dar ilgesnės. Ugniagesiai važiavo su sirenomis, bet daugeliui vairuotojų buvo svarbiau komentuoti ir filmuoti šiurpų reginį, nei praleisti ugniagesius.

Iš BMW liko tik metalinis kėbulo rėmas.

Automobilio „Škoda Octavia“ nuostoliai menkesni, bet mašina vargu, ar bus naudojama – išdegė automobilio vidus, vairuotojo pusės durelės ir sparnas.

Kitoje nuo BMW pusėje stovėjusiam „Range Rover“ išdegė vidus, keleivio pusės durelės ir sparnas.

Ugniagesių žiniomis, visi trys automobiliai buvo apdrausti.

Apdegė keturių metrų ilgio parduotuvės reklama, suskilo lango stiklas. Ugniagesiai evakavo darbuotojus, pirkėjai jau buvo išėję patys.

Gelbėtojai atjungė degusių mašinų akumuliatorius, nupurškė automobilių stovėjimo aikštelę naftos produktus surišančiais skysčiais.

Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai pataria, tokiais atvejais, kai ugnis liepsnoja mašinos viduje, neatidaryti jos durų, o jei jau oras įleidžiamas vidun, tą pat akimirką būtina pradėti gesinimą gesintuvais. Ugniagesiai tikino, kad didžioji dauguma vairuotojų nemoka naudotis gesintuvais.

Nors gaisro priežastys dar tiriamos, tyčinės piktavalių žmonių veiklos versija atmesta. Labiausiai tikėtina nelaimės priežastis – techninis automobilio gedimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Antislyvius

to Antislyvius portretas
tu bent suzinok, kaip slyva atrodo, tada komentuok savo nesamones

...

... portretas
Patikslinkit info, darbuotojai evakavo klientus, o poto patys isbego, ugniagesiu evakuacijos metu net nematem, pirmiau klientus evakavom poto patys.

logika

logika portretas
Neblogai, sedi sau masinoj ,ziuri dega. Jokiu budu neatidaryk duru, nes dar labiau isidegs:)Juk nutroksi per 3minutes
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių