Quantcast

Uostamiesčio stulpams – mašinų atakos

Uostamiesčio stulpai ir kelio ženklai kenčia nuo skubančių vairuotojų. Per porą dienų automobiliai išvertė ne mažiau trijų tokių įrenginių.

Ketvirtadienį, 9.19 val., iš Minijos gatvės į Jūrininkų prospektą sukusi 57 metų automobilio „Toyota“ vairuotoja nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į pakelės stulpą. Apšvietimo stulpas pasviro.

Moteriai teks atlyginti valstybei padarytą žalą.

Panašus likimas laukia automobilio „Volkswagen“ savininko, kuris nė nebandė slėpti įkalčių. Juoda mašina dar stovi Tekintojų gatvelėje, vedančioje nuo „Švyturio“ arenos prie arčiausiai esančio viešbučio.

Automobilio priekis sumaitotas susidūrimo su apšvietimo stulpu metu ir atkartoja jo reljefą. Suknežinta mašina palikta šalia, o jos valstybinis numeris užrakintas salone.

Jeigu pareigūnai apie šį atvejį dar negavo pranešimo, jiems nebus sunku nustatyti kaltininką.

J. Janonio gatvėje, priešais parduotuvę „Iki“ pėsčiųjų perėjos salelėje ne pirmą dieną guli raute išrautas pėsčiųjų perėją žymintis ženklas. Ar jį išvertė koks neatidus vairuotojas, o gal tai – chuliganų siautulio pasekmė, kol kas nežinia.

Bendrovė „Gatvių apšvietimas“ atstato išverstus stulpus, vairuotojui tai gali kainuoti apie tūkstantį eurų.

Apie sumaitotus, nuverstus ar apgadintus kelio ženklus Klaipėdoje reikėtų pranešti bendrovės „Eismija“ darbuotojams. Pasirodo, kelio ženklai yra kur kas pigesni nei apšvietimo stulpai, už jų atkūrimą kaltininkui gali tekti sumokėti nuo kelių dešimčių iki 100 ir daugiau eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip

Siaip  portretas
Ne wolkswagen o bmw ten suknezinta stovi. Pasitikslinkite, antraste butu “astresne”

bbd

bbd portretas
tai girti ar telfonistai trankosi i tuos stulpus?

Augis

Augis portretas
Ta moteris Jurininku pr geriau butu ne i stulpa, o i sviesofora dejusi. Neimanoma vaziuot po tokio protingo sureguliavimo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių