Quantcast

Uostamiesčio pareigūnams įkliuvo girti vairuotojai: tarp jų – jauna moteris

Penktadienį į Klaipėdos policijos areštinę pakliuvo net trys neblaivūs vairuotojai, tarp jų – jauna moteris. Vienas areštuotųjų, manevruodamas lengvuoju automobiliu įmonės teritorijoje, susidūrė su sunkvežimio puspriekabe.

Penktadienį pirmąjį neblaivų vairuotoją pareigūnai sulaikė dar pusę dešimtos ryto, kai Klaipėdoje, Šilutės plente, buvo pastebėtas įtartinai manevruojantis automobilis „Mazda“.

Jo vairuotojui, 1978 m. gimusiam vyrui, nustatytas 1,71 prom. neblaivumas. Asmuo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tą patį vakarą, 20.15 val., Kauno gatvėje 26 metų automobilio „Volkswagen Golf“ vairuotojai nustatytas 1,97 prom. neblaivumas. Ši jauna moteris irgi atsidūrė areštinėje.

Dar po pusantros valandos, apie 21.50 val., Klaipėdoje, Garažų gatvėje, uždarosios akcinės bendrovės teritorijoje, automobilis „Volkswagen Sharan“ susidūrė su vilkiko MAN puspriekabe.

1971 m. gimusiam „Volkswagen Sharan“ vairuotojui nustatytas 1,92 prom. neblaivumas. Vyras taip pat uždarytas į areštinę.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir atsakymas

Ir atsakymas portretas
todėl kad Klaipėda - Europos jaunimo sostinė

Ir

Ir portretas
Kažin kodėl reikia išskirti jauną moterį? S E K S I Z M A S.

nebejuokinga

nebejuokinga portretas
Girtuokliai, narkomanai, sergantieji epilepsija ir tie, kuriems bet kada už vairo gali būti priepuolis ir jie ne tik patys gali susižaloti, bet ir pervažiuoti kokį gyvūną ar žmogų, sukelti AVARINĘ SITUACIJĄ , senukai sukriošę ir tie vairuoja, jų reakcija tai susilpnėjusi, neretas sėdasi į automobilį tiesiog su tikslu mirti kelyje, o ne ant sofos ar Covid-19 sergančiųjų ligoninėj. Ką jau besakyt apie girtas moteris už vairo...neretai jos dar ir vaikus mažamečius vežiojasi pačios būdamos girtos kaip skudurai. O kur dar karantino sąlygomis niekur nedirbantieji ir tiesiog besitrankantys be tikslo ir krypties su mašinom, daryt tai nėra ką, o prieš kaimynus reikia vaizduoti, kad "veikloj","dirba"...normalūs žmonės iš viso nedalyvauja eisme su mašinom - nesąmonė. Kai net visiški nebagai ir pijokės vairuoja, kas gi gali lįsti su mašina į tokias eismo sąlygas? Tik tokie pat debil... ir apkvaišėliai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių