Quantcast

Uostamiesčio parduotuvėje „šeimininkavo“ vagys: pagrobė pernakt kasos aparate paliktus pinigus

Klaipėdoje naktį vėl darbavosi vagys. Ne pirmą kartą jie pasirinko taikiniu nedidelę parduotuvę ir pagrobė nemenką pinigų sumą.

Ketvirtadienį, apie 10 val., pietinėje Klaipėdos pusėje veikiančios parduotuvės darbuotojai išsikvietė policininkus. Prekeiviai rado išlaužtas parduotuvės duris ir pasigedo kasos aparate paliktų pinigų.

Kaip vėliau parduotuvės atstovai parašė oficialiame pareiškime, kasos aparate buvo 2237 eurai.

Parduotuvė veikia Vingio gatvėje, prekybos įmonėlių apsuptyje.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pareigūnus stebina prekybininkų atsainumas. Tuo metu, kai didesnės parduotuvės nakčiai nepalieka kasose pinigų, silpnai apsaugotos parduotuvės darbuotojai paliko tūkstantinę sumą.

Tai verčia spėlioti, ar vagys neturėjo informacijos apie grobį ir todėl brovėsi vidun būtent tą naktį. Parduotuvė nėra stebima vaizdo stebėjimo kameromis.

Policininkai tikisi, kad nusikaltėlius bus užfiksavusios išorinės vaizdo kameros, kurios fiksuoja vaizdą viešoje vietoje prie parduotuvių.

Pastaruoju metu Klaipėdoje buvo padaugėję naktinių vagysčių iš parduotuvių. Visas jas siejo faktas, kad nusikaltėlių grobis buvo alkoholiniai gėrimai. Vagys veikė visoje Klaipėdoje.

Netrukus pareigūnai įtariamuosius sulaikė su įkalčiais. Jie turės atlyginti parduotuvėms padarytą žalą. Tikėtina, kad įklius ir pavogusieji pinigus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Benderis

Benderis portretas
Direktorius su savo šaika ras.

Ona

Ona portretas
Dar ir parduotuvės savininkai melagiai.tokiu pinigų kasoje nelieka .o ir vargu ar per diena tiek suprekiauja.

Anonimas

Anonimas portretas
koks normalus žmogus piningus paliks kasos aparate? Ir duris turbūt medinės :D :D :D Imk-nenoriu :D:D:D
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių