Quantcast

Uostamiesčio butuose siautėjo įsibrovėliai: grasino peiliu

Penktadienį Klaipėdoje viduryje dienos į privatų butą įsibrovęs mažai pažįstamas asmuo jame buvusiai jaunai porai grasino peiliu. Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl grasinimo nužudyti, sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą ar terorizavimo.

Penktadienį į policiją kreipėsi 30-metis vyras, kuris tikino, jog tą pačią dieną, apie 12.30 val., į buto duris Panevėžio gatvėje kažkas paskambino.

Atidarius duris į būstą įsibrovė mažai pažįstamas asmuo. Tarp įsibrovėlio ir pareiškėjo kilo konfliktas.

Nekviestas svečias pareiškėjui ir bute buvusiai jo draugei grasino peiliu. Grasintojas netrukus pasišalino. Kol kas neaiškios nei konflikto aplinkybės, nei motyvai.

Pareigūnai pradėjo tyrimą pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 145 straipsnį dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

Pagal šį straipsnį, jeigu bus pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, nusikaltęs asmuo gali būti baudžiamas viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu, areštu, arba net laisvės atėmimu iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nelinksma

Nelinksma portretas
Dar viena covid ataka ir tokių atveju padaugės šimtais. Valdininkai, zulikai, politikai, advokatai, anstoliai ir daug kt gali irgi sulaukti svečių. Kaip sakant, dalinkimės draugiskai:) Tikėkimės taip nenutiks:(

autorei

autorei  portretas
ne gėda už savo rašliava?

AK

AK portretas
Padėjo sausainių ant kilimėlio, o paskui įsitempė peiliu ginkluotą geradarį. Jūs baikit juokus, LR Konstitucija aiškiai sako, kad būstas yra neliečiamas, o ten dar švaistytis ginklu ir grasinti yra jau keli nusikaltimai vienoje vietoje. Atsirado, "buvo už ką", net jei buvo, ne viską sau galima leisti. Yra teismai, kurie aiškinasi. Tą "užklydusį" galėjo savo dar didesniu peiliu, kirviu ar šautuvu pamokyti, kaip gerbti svetimus namus.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių