Quantcast

Uostamiesčio aplinkosaugininkai aptiko ne tik tinklų, bet ir ginklų

Uostamiesčio gamtosaugininkai tikrino brakonieriavimu įtariamus asmenis ir pas vieną jų aptiko ne tik tinklų, bet ir ginklų.

Kaip pasakojo Aplinkos apsaugos departamento Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos viršininkas Vitalis Marozas, kartą įkliuvę ir nubausti už neteisėtą, brakonierišką žvejybą asmenys aplinkosaugininkų nepaliekami ramybėje.

Inspektoriai turi teisę apžiūrėti negyvenamąsias tokiems asmenims priklausančias patalpas, tikrindami, ar šie neturi neleistinų žvejybos įrenginių.

Taip trečiadienį, vykdydami patikrą Jurbarko gatvėje gyvenančio vyro sandėliuke, aplinkosaugininkai aptiko ne tik tinklus, kurių 52 metų vyras neturėjo teisės laikyti, bet ir tris pneumatinius šautuvus.

Apie tai inspektoriai pranešė policijai.

Policininkai išsivežė paimtus ginklus ir ėmėsi rinkti medžiagą dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais. Ikiteisminis tyrimas kol kas nepradėtas.

Aplinkosaugininkų patikra tądien buvo vaisinga. Per trečiadienį jie aptiko tinklų ir žvejams mėgėjams neleistinų turėti žvejybos įrankių pas tris brakonierius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Ir kam tuos pneimatinius rwikejo imt. D kategorijoa ginklai.jei nera 7.5 jaulio gali nors ir 10 vnt. Turet. Tik policija apkrauna be reikalo

eikit geriau

eikit geriau portretas
ieškot per įmones kaip kas teršia ,,normos ribose"Tinklai žinoma irgi neteisėtas daiktas bet ginklai tai jau atsiprašau...šalia Kaliningradas..Jeigu kas neturėsim elementariai kuo apsigint namų..Nuo kaimynų kurie tuoj pat eis aplinkinių butų grabint:D:D Kaip dabar kad yra Ukrainoj

Rapolas

Rapolas portretas
Su tokia sienu apsauga ir nusiteikimu tvirtinti gynyba, nenustebsim, jei ir rusisku tanku rasime...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių