Quantcast

Ugniagesių rūpesčiai: padegimai ir nelaimės

Vasara pažeria ne tik malonumų poilsiaujantiems, bet ir daugybę darbų ugniagesiams gelbėtojams.

Penktadienį jiems teko gesinti tyčia padegtas pensininkės buto duris, gelbėti moterį nuo stogo ir tualete užsitrenkusį vaiką.

Vėlų birželio 24-osios vakarą, prieš pat vidurnaktį uostamiesčio ugniagesiams pranešta, kad Taikos prospekto gale dega liftas. Atskubėję į įvykio vietą ugniagesiai suprato, kad pranešimas buvo klaidingas – ugnis tikrai siautėjo, bet degė antrajame aukšte esančio buto durys.

Liepsną pavyko greitai užgesinti, bet laiptinė buvo pilna dūmų. Gelbėtojai iš buto, kurio šarvuotos durys buvo padegtos, išvedė 73-ejų moterį.

Teko evakuoti devynis kitų butų gyventojus. Aprūko laiptinė iki ketvirtojo aukšto, ugniagesiai ją vėdino savo prietaisais. Padegtos durys nebegalės būti naudojamos.

Neabejojama, kad gaisrą sukėlė padegėjas, todėl policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tądien Klaipėdoje užsidegė vienos nedidelės parduotuvėlės kondicionierius. Didesnių nuostolių šis incidentas nesukėlė.

Penktadienį gauta žinia apie Palangoje, stacionariame tualete užsitrenkusią ir išeiti negalinčią mergaitę. Mama iškvietė gelbėtojus. Vaiką pavyko išvaduoti išmontavus tualeto užraktą.

Dar keblesnėje padėtyje atsidūrė kurorto poilsiautoja, kai nežinia kodėl užsidarė apsauginės žaliuzės. Moteris dėl įstrigo ketvirtajame namo aukšte ant stogo. Ugniagesiai ne tik išlaisvino nelaimėlę, bet ir sutaisė žaliuzes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Turetume nors vidurine baigusius istatymu leidejus

Turetume nors vidurine baigusius istatymu leidejus portretas
Siuksles bijotu paimt degtukus i rankas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių