Quantcast

Ugniagesiai skubėjo padėti vairuotojai: apsemtame kelyje mašina paniro po vandeniu

Šeštadienio rytas – vis dar neramus Pamario gyventojams. Ugniagesiai gelbėtojai skubėjo padėti moteriai, kurios automobilis, tiesiogine to žodžio prasme, nuskendo kelyje netoli Priekulės.

Po 8 val. ryto Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gelbėtojai skubėjo į Priekulę. Jiems buvo pranešta, kad nelaimė ištiko moterį, važiavusią į II Stragnų kaimą.

Keliai ties Priekule penktadienį vietomis buvo apsemti, pakeliui į Vilkyčius pravažiuoti nebuvo įmanoma, žmonės suko per aplinkkelį.

Šeštadienį ryte situacija dar nebuvo ženkliai pasikeitusi. Nežinia, kodėl „Opel“ markės automobilį vairavusi moteris ryžosi važiuoti apsemtu vieškeliu. Pakeliui į II Stragnų kaimą jos automobilis paniro po vandeniu. Laimė, vairuotoja – gyva ir sveika.

Sunkiasvorė ugniagesių mašina ištraukė opelį. Tai buvo pirmoji gelbėjimo operacija šią dieną.

 

 

Interneto portalas upese.lt skelbia, kad vandens lygis Dangėje ties Klaipėda ir Kretinga šeštadienį ėmė ženkliai kristi, tokia pat tendencija jau stebima Minijoje ties Kartena. Tačiau ties Priekule ir Lankupiais Minijos vanduo vis dar kyla.

Penktadienį bendrovės „Klaipėdos vanduo“ atstovė informavo, kad Kulių kaime (Klaipėdos rajone) dėl pakilusio vandens lygio Minijoje buvo apsemtos nuotekų siurblinės, elektros įvadai ir pastotės. Dėl šios priežasties buvo sutrikdyta nuotekų siurblinių veikla.

Gyventojai buvo prašomi iki minimumo sumažinti nuotekų išleidimą į buitinių nuotekų tinklus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl tos moterys tokios kvailos ? O dar veržiasi vadovauti...

Savižudžius \\\\\.../////

Savižudžius  \\\\\...///// portretas
ypatingai sunku išsaugoti.

Liuks valdžia

Liuks valdžia portretas
Kur policija,kur ženklai tt.....Jei karas būtu tai ką darytų valdžia,begtu pirmi iš Lietuvos.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių