Quantcast

Tveruose vyras šovė žmonai į koją

Vėlų vakarą šeimoje, gyvenančioje Rietavo savivaldybėje, kilęs konfliktas peraugo į smurtą ir net šaudynes. Kuo viskas baigėsi, policijai dar nepranešta.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinės, šeštadienio vidurnaktį Tveruose 26 metų vietos gyventojas pykosi su savo 23 metų žmona.

Konflikto metu jaunas vyras griebėsi orinio šautuvo ir šovė juo sutuoktinei į koją.

Iškart po to jis pabėgo iš namų.

Į šios šeimos namus atskubėję policininkai konstatavo, kad nukentėjusioji buvo neblaivi, matuoklis parodė 1,78 prom.

Kol kas nėra žinių apie šios istorijos tęsinį. Nežinia, ar jauna moteris sunkiai sužeista, ar jai prireikė medikų pagalbos, ar jos sutuoktinis vėliau parsirado namo, o gal pareigūnai jį sulaikė.


Šiame straipsnyje: Tveraiginklasšūvis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Adolfas

Adolfas portretas
Keista, kad ne tarp kojų šovė, reiktų pasitaisyti dabar laiko yra-virusasskatina

Saulyte

Saulyte portretas
ar žinai, kad orinis šautuvas nėra koks nors pavojingas kovinis ar medžioklinis ginklas ir tokį įsigyti jokia problema. Va, mes kai buvom pacanai, tai kažkuris turėjo tokį šautuvą kažkur nudžiovęs ir pleškindavo į žvirblius ar balandžius, kol tėvas sužinojęs neatėmė. Kartais kliūdavo ir mums ar į koją, ar į subinę (ačiū dievui, akys sveikos liko), ir nieko, net drabužių nepramušdavo. Fanaras toje vietoje žinoma pasidarydavo. Nežinau, gal dabar galingesnius gamina, bet spėju, tos orinių šautuvėlių kulkytės vistiek odos nepramuša, tik mėlynes skausmingas įstato.

Saule

Saule  portretas
Nu nesveiki kaskokie iskur namuose sautuvai dieve gerai ka tik I koja .. saubas kas toj lietuvoje darosi...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių