Quantcast

Tvenkinyje draugų ir gelbėtojų ieškotas vyras pats parėjo namo

Draugų pasilinksminimas kaimo turizmo sodyboje paryčiais įgavo siaubo dėl galbūt pražuvusio draugo. Tik popietę ieškomas vyras parėjo namo gyvas ir sveikas.

Penktadienį Kretingos rajone, Prystovų kaime esančioje kaimo turizmo sodyboje susirinko būrys draugų. Vyko šventė, o šeštadienį, apie 5 val. ryto, kažkuris šventusiųjų pasigedo vieno bičiulio.

Kelias valandas visa draugija suko galvas, kur jis galėtų būti.

Prieš pietus buvo nuspręsta, kad vyras galėjo nuskęsti tvenkinyje. Apie žmogaus dingimą ir šiurpius įtarimus buvo pranešta policijai.

Pareigūnai iškvietė ugniagesius. Gelbėtojai atvyko su nardymo įranga. Netrumpai užtruko, kol jie išžvalgė apie 300 kvadratinių metrų ploto tvenkinį.

Visi kiek lengviau atsikvėpė, kai narai skenduolio nerado, bet į pagrindinį, visus neraminantį klausimą, kur dingo draugas, vis dar buvo neatsakyta.

Tik popietę, 15.52 val., Kretingos policijos pareigūnams pranešta, kad būrio draugų ir pareigūnų ieškotas vyras parėjo namo.

Kur jis visą tą laiką buvo ir kodėl nepranešė bičiuliams, kad paprasčiausiai išėjo, pareigūnams kol kas nėra labai svarbu. Svarbiausia, kad žmogus gyvas ir sveikas.

Tai ne pirmas panašus atvejis. Kartą Klaipėdos rajone panašiai vandens telkinyje ieškant skenduolio žmogus prie vandens susirinkusių artimųjų ir kaimynų paklausė, ko jie pasigedo. Visus ištiko lengvas šokas, kai pamatė ieškomą žmogų stovintį šalia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių