Quantcast

Trise motociklu – į jūros tolius: poilsiautojų nuotykiai baigėsi nelaime

Jau prasidėjo poilsiautojų nuotykiai pajūryje. Nors jūra dar neįšilusi, neatsargiai besielgiančių vandenyje jau būta, gelbėtojai dirbo ir oficialiai pasibaigus darbo dienai.

Pirmadienį vakare, 21.19 val., Šventosios pajūryje poilsiavę žmonės pamatė toli nuo kranto vandenyje besikapanojančius tris žmones ir skęstantį vandens motociklą.

Apie nelaimę pranešta pagalbos telefonu. Bendrojo pagalbos centro operatoriai šią skubią žinią pranešė ne tik ugniagesiams gelbėtojams, bet ir Palangos gelbėtojams.

Nors darbo laikas jiems jau buvo pasibaigęs, gelbėtojai atskubėjo į įvykio vietą ir pasiekė tris brandaus amžiaus vyrus.

Visi jie buvo blaivūs ir vilkėjo gelbėjimosi liemenes todėl smarkiau nenukentėjo. Vyrai buvo nuplukdyti į krantą, pavyko ištraukti ir vandens motociklą.

„Viena, ką jie tikrai padarė blogai ir už tai bus baudžiami už neatsakingą elgesį vandenyje – sėdo ant vandens motociklo trise, kas yra kategoriškai neleistina. Šį kartą viskas baigėsi laimingai“, – patikino Palangos gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas.

Šie trys poilsiautojai yra ne pirmieji šį sezoną išgelbėti žmonės. Dar gegužės mėnesį į jūrą su visais rūbais brido visiškai girtas vyras. Gelbėtojai jį ištraukė ir ėmėsi krante kalbinti.

„Jis aiškino, kad jį labai troškino. Juokaudamas paklausiau, ar jis briedis, kad norėdamas atsigerti iki kaklo į vandenį brenda. Nors ir labai girtas vyras suprato humorą ir atsakė: „Turbūt buvau praėjusiame gyvenime“, – prisiminė gegužės mėnesį laimingai pasibaigusią istoriją J.Pirožnikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Yra zmoniu kurie mate kad 3 plauke

Valytojas - apsauginis

Valytojas - apsauginis portretas
Komentatorius "Teisėjas" įkūnija tikrąjį "lietuviško inteligento" įvaizdį, kurį galima apibūdinti: Mergaitė išėjo iš kaimo, bet kaimas iš mergaitės - ne. :) Keista tik, kad pamiršo dar kokį keiksmažodį inteligentas įrašyti.

...

... portretas
O kur įrodymas kad trise išplaukė? - plaukė du trečio skęstančio gelbėt... juk rašo, kad tuo metu gelbėtojai jau durnių voliojo. :/
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių