Quantcast

Tragiškas pirmadienis: Minijos gatvėje žuvo motociklo vairuotojas

Motociklininkų sezonas įsibėgėja, daugėja avarijų, kuriose dalyvauja motociklininkai.

Pirmadienį per pietus, 12.51 val., Klaipėdoje, Minijos g. ties 117 namu, ties įvažiavimu į „Švyturio arenos“ aikštelę susidūrė motociklas ir automobilis.

Įvykio liudytojai kelias minutes stebėjo ant gatvės gulintį motociklo vairuotoją. Žmogus nejudėjo. Atskubėjo greitosios medicinos pagalbos ekipažas, vietoje dirba kelių policininkai.

Įvykio vietoje besibūriuojantys žmonės matė, kaip motociklininkas buvo užklotas balta marška. Iš Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato gauta žinia – motociklo vairuotojas žuvo vietoje.

Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad „Jaguar“ vairavusi 28 metų moteris atvažiavo Minijos gatve nuo miesto centro ir ketino salelėje apsisukti į priešingą eismo juostą, ji ketino įvažiuoti į Merkio gatvę. Tuo metu Minijos gatve nuo Registrų centro atvažiavo sportinis motociklas „Kawasaki“. Spėjama, kad jį vairavęs 30-metis važiavo greitai. Mašinos vairuotoja nespėjo jo pamatyti, motociklas rėžėsi į dešinįjį automobilio šoną.

Nelaimę užfiksavo toje vietoje buvusio vilkiko vaizdo registratorius, vaizdo medžiaga padės nustatyti kaltininką.

Pernai motociklininkas žuvo susidūręs su lengvuoju automobiliu Baltijos prospekte. Kas kaltas, vis dar neaišku. Įvykio tyrimą kuruojantis prokuroras Juozas Sykas septynis mėnesius laukė ekspertų išvados. Konkretaus atsakymo nėra iki šiol.

Tąkart motociklas važiavo tiesiai ir rėžėsi į išsukimo salelės išvažiavusį automobilį. Vaizdo įraše matosi, kad motociklas važiavo labai greitai.

Neretai panašiose situacijose automobilių vairuotojai tikina, kad greičio būta tokio didžiulio, kad nebuvo įmanoma pamatyti atlekiančio motociklo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Burdakėlis

Burdakėlis portretas
Kaip bebūtu gaila. Bet motociklininkų retai pasitaiko kultūringų. Lekia, nardo. O artimieji dėja ieško teisybės. Užuojauta ne tik nukentėjusiai šeimai, bet ir auto vairuotojai. Asmeniškai aš: pamačiusi nutrukgalvį jungiu avarinius ir stoju. Man mana gyvybė svarbi ir reikšminga, o dėja kaikuriems tai dzin....

Vy

Vy portretas
Pagal išreikšta motociklininkų nuomonę galima susidaryti nuomonę, kad mocus vairuoja dar iki vyro nedabrende marozai. Kultūros nėra nei kelyje nei nei virtualioj aplinkoj. Bananų šalis kažkokia.

Motociklininkas

Motociklininkas portretas
Visi tie isgamos, kurie cia triedzia apie morgus ir organus, esat visiski neismaneliai ir imbicilai. Paaukokit savo smegenis zmonem kurie jais naudosis pagal paskirti. Paziurekit i masinos apgadinimus, skardos vos aplankstytos, tokio svorio mocas ir ant 40-60kmh galejo drasiai vaziuot. Atsimerkit kvailiai prie masinu vairo, maziau telefonais malkit ir zenklus stevekit. Kiek dar gyvybiu reiks, kad pradetumet mastyt.. kaip sustoju prie sviesoforo taip i telefona ilinde vairuotojai, o paskui kiaules akim aiskina, kad motociklo nemate nes parleke kosminiu greiciu. Uzciaupk zaptus ir priimk atsakomybe
VISI KOMENTARAI 70

Galerijos

Daugiau straipsnių