Quantcast

Tragedija pakeliui į skrydį: Palangos oro uosto autobuse rastas negyvas vyras

Planai aplankyti svečias šalis vienam vyrui baigėsi tragiškai. Jis rastas miręs į oro uostą atvykusiame mikroautobuse.

Penktadienio vidurdienį į Palangos oro uostą skubėjo medikai ir policininkai. Pagalbos telefono numerį surinko maršrutinio autobuso, vežiojančio keleivius iš Klaipėdos į Palangos oro uostą, vairuotojas.

Apie 12 val. jis pranešė, kad atvykęs į oro uosto aikštelę pastebėjo, jog vienas keleivis neketina išlipti. Tada ir paaiškėjo, kad 68-erių vyras mirė.

Tai patvirtino ir atskubėję greitosios medicinos pagalbos medikai.

Panašu, kad vyrą ištiko natūrali biologinė mirtis. Kol kas įtarimų apie tai, kad jis galėjo tapti nusikaltimo auka, nesama.

Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Atrodo, kad tai ne pirmas atvejis per neilgą laiką, kai susiruošę į kelionę žmonės mirė dar nė neįlipę į lėktuvą.

Gruodžio viduryje Palangos oro uoste mirė į Londoną skristi susiruošusi pensininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Zombiai vakseriai nesupranta, kad nuo skiepų žmonės kaip lapai dabar krenta! Vykdomas baltųjų genocidas, o jie dar laukia 5-6 skiepo dozės.

Anonimas

Anonimas portretas
Raso moteris labai sirgo.Jeigu yra letines ligos ,imunitetas silpnas. Tai susirgus ar skiepyta sirgsi labai sunkiai.Ir visai nesvarbu,kad pasiskiepijai. Pvz. jaunimas is10jaunuoliu tik 4tinka tarnybai. Reikia visiems sportuoti,butj gamtoje,valgyti savo ruosta maista. o ne is masinos i masina .Net 1 stotele, vaziuoja. Todel mes nesveiki.

Prie ko

Prie ko portretas
Čia skiepai,visais laikais žmonės mirė.Dar net nebuvo skiepų,mano artimoje aplinkoje per pusę metų mirė jaunas žmogus, parašė,kad širdis,o po to irgi vidutinio amžiaus vyras,o po to pradėjo skiepyti,tai pasiskiepijau ir viskas gerai,o persirgus Corona būna atvejų,kad paveikia ne tik daug organų,bet ir psichiką.
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių