Quantcast

Tragedija klaipėdiečių šeimoje: anūkas sunkiai sužeidė savo močiutę

Klaipėdiečių šeimoje penktadienį ryte įvyko tragedija – anūkas sunkiai sužeidė savo močiutę. Po kelių valandų moteris ligoninėje mirė.

Apie nelaimę viename Šilutės plento daugiabučių namų medikams ir policininkams pranešta 9.40 val.

Bute pareigūnai rado 30-metį vyrą ir iškart įtarė, kad tai jis peiliu sužalojo savo 84-erių močiutę.

Moteris buvo skubiai nugabenta į ligoninę.

Po penkių valandų iš gydymo įstaigos gauta žinia, kad senolė neišgyveno.

Įvykio vietoje pareigūnai ir medikai suprato, kad jaunas vyras nėra kriminalinis nusikaltėlis, buvo panašu, kad sutriko jo psichika. Įtariamasis išgabentas į ligoninę Bangų gatvėje.

Penktadienį po pietų teismas spręs, kokią kardomąją priemonę skirti įtariamajam šeimos nario nužudymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Prie lanzbyyrgių režimo daug kam stogas nuvažiuoja.

Amž.atilsį

Amž.atilsį portretas
Kokia pamoka visoms močiutėms. Užaugo nauja nepriklausomos Lietuvos karta. Duokite močiutės jiems viską ką tik turite. Šiandien pinigus atiduokit, rytoj jau savo pietus ir vakarienę, poryt atiduokit butą ar namą sodą perrašykit. Ir jei mėnesio pabaigoje anūkei ar anūkui pristigs naujai dozei ir neturėsite ko duoti, ....na, tada gali baigtis kaip amž.at šiai garbingo amželio klaipėdietei Jei bent kartą rūkė žolę, ko brangesnio bandė, priklausomybė jau ir yra, o tai yra tikras psichikos sutrikimas. Būna, jei dažnu atveju tai nutinka medikų vaikams ir anūkėms, tada nerašo, kad psichikos sutrikimas, gali būti užrašyta kokia gražesnių pavadinimu liga, pavyzdžiui, iš beveik trisdešimt raidžių ir lotyniškai. Tada tie patys medikai neretu atveju ir užsiundo savo vaiką neretai teisėsaugoj įdarbinta su nupirktu diplomu pas močiutę. Nunešti pyragėlio iš ligonių surinkto. Mainais paimami visi grynieji kiek močiutė turi. Nes medikų atžalai reikia į kvalifikacijos kėlimo kursus, ten jis apsikakos.

oi kokia tragedija

oi kokia tragedija portretas
tuoj tragedija savaitgali gali būti Sausio-15 gatvėje, ten du debilai vaikšto apie trynyčių prūdą
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių