Quantcast

Tragedija, ilgąjį savaitgalį nusinešusi moters su dukra gyvybes: policija ieško liudininkų

  • Teksto dydis:

Ilgąjį Joninių savaitgalį Klaipėdos rajone įvyko tragiška eismo nelaimė – į tvenkinį įvažiavus, kaip įtariama, neblaivaus vairuotojo automobiliui, žuvo moteris ir jos ketverių dukra. Policija ieško šios tragedijos liudininkų. 

Apie nelaimę policijai pranešta praėjusį sekmadienį 1.23 val. Pranešime buvo teigiama, kad į tvenkinį įvažiavusiame ir apsivertusiame automobilyje yra žmonių.

Kai į kaimo turizmo sodybą atskubėjo policininkai Mizgirių kaime, Judrėnų seniūnijoje, ant tvenkinio kranto jau gulėjo 24 metų moters ir ketverių jos dukrelės kūnai.

Pagalbą iškvietę žmonės pasakojo išgirdę vyro šauksmą, jis prašė pagalbos ir aiškino, kad į sodybos tvenkinį įvažiavusioje ir joje apsivertusioje mašinoje yra žmonių.

Kai atvyko policija ir medikai, padėti moteriai ir mergaitei buvo nebeįmanoma.

BMW automobilio vairuotojui nustatytas 2,66 promilės girtumas. Jis nugabentas į ligoninę, kur buvo gydomas dėl patirtų sužalojimų.

Ikiteisminį tyrimą atliekantys Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos nustatant liudytojus, kurie matė patį įvykį, tiesiogiai dalyvavo gelbėjant avariją patyrusius asmenis.

Mačiusių įvykį ir galinčių suteikti tyrimui reikšmingos informacijos prašoma susisiekti telefonu 8 700 60925 arba el. paštu birute.bartkeviciene@policija.lt


Šiame straipsnyje: avarija LTžuvo vaikasneblaivus vairuotojasgirtas vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Buvau

Buvau portretas
Lory buvo tam pačiam renginy ir išvažiavo ankščiau dviejomis valandomis, bet nebuvo pačiam įvyky. Sakė dar, kad jos kompanija gelbėjo ne ji pati. Su texto suvokimais tikrai visiem negerai. Tikiuosi atsiprašyt teks visiems, kurie juodinot žmogų, nes nemokat skaityti lietuviškai.

DALYVE

DALYVE portretas
Tikrai labai gaila organizatoriu... Tokios vezos paliktos, ka jus kalbat, ar jus ant tiek visi buki...? Sesuo irgi viena diena teisia sia persona, kita diena gina, ka tu kalbi? Kiek sumokejo tau mieloji, kad tu taip kalbi...? Kas nere i gelbet? Tikrai ne artimi zmones, kaip raso sesuo, nere savanoriai... Baisu skaityti visus komentarus...

Paulius

Paulius portretas
Lori misos kur pakaset evalda padugnės žudikai????
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių