Quantcast

Tauragėje ilgapirščiai traukia į miškus: vagių grobis – pušelės

  • Teksto dydis:

Spalio 20 d. Tauragės rajone, Mažonų kaime, esančiame miške, „darbavosi“ ilgapirščiai. Pagrindinis vagių taikinys – pušelės.

62-iejų vyriškis informavo, kad pasigedo 500 pušelių. Nuostolius miško savininkas įvertino 1 tūkst. eurų. Policijos pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Miško vagystės – masinės ir sunkiai išaiškinamos. Dažniausiai vagys lankosi rudenį, žiemą ir pavasarį, kai miške mažiau žmonių.

Nuo 2020 m. pradžios Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate registruota vienuolika ikiteisminių tyrimų dėl medienos vagystės iš miško. Tauragės savivaldybėje užregistruotas vienas ikiteisminis tyrimas, Pagėgių savivaldybėje – keturi, iš kurių du ištirti, Šilalės savivaldybėje – keturi, iš kurių taip pat du ištirti, Šilutės savivaldybėje užregistruoti du ikiteisminiai tyrimai.

Tauragės apskrities VPK primena, kad vagis vilioja neprižiūrimi miškai. Sumažinti vagysčių pavojų galima reguliariai lankantis savo miškuose, bendraujant su girininkijos darbuotojais, su visais, kurie galėtų pastebėti neteisėtą veiką jūsų miško valdoje.

Užklupus medienos vagis nusikaltimo vietoje, policija ragina pranešti apie tai pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laikykimės karantino taisyklių

Laikykimės karantino taisyklių portretas
ILGApirščiams -patrumpinti pirštus.Pagavus atausti,kad nesiglemžtų svetimo.Nebenusiperka nė pušelių "ubagai"...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių