Quantcast

Taksistas Klaipėdoje nukentėjo nuo kliento: po konflikto – dujomis į akis

Klaipėdoje pagyvenęs taksistas nukentėjo nuo kliento. Nusikaltimas, kaip įtariama, įvykdytas spontaniškai, po keleivių konflikto su vairuotoju.

Antradienį vakare, kelios minutės po 21 valandos, vienos taksi įmonės vairuotojas nuvežė du vyrus prie Šilutės plento pradžioje esančio daugiabučio namo, kuriame anksčiau buvo bendrabutis.

Iš miesto centro prie šio namo atgabenti vyrai kažkodėl paprašė juos vežti į kitą vietą.

Ko gero, 74 metų vairuotojas paprašė pirma sumokėti už kelionę.

Keleiviai pasipiktino, kilo konfliktas.

Vienas vyrų stvėrė taksisto telefoną ir išlipo iš automobilio. Vairuotojas taip pat išlipo ir pradėjo reikalauti grąžinti jo daiktą.

Kalbėdamas jis žengė prie telefoną rankoje laikiusio vyro. Šis išsitraukė ašarinių dujų balionėlį ir papurškė taksistui į veidą.

Ašaromis paplūdęs žmogus sėdo į taksi ir bandė išsikviesti pagalbą, o jo skriaudikas su bičiuliu dingo.

Sukrėstas netikėtos įvykių eigos taksistas nesugebėjo dispečerei pasakyti, kur yra, todėl žinią gavę policininkai jo ieškodami gaišo laiką klaidžiodami Šilutės plento kiemuose.

Kai galiausiai pareigūnai rado nukentėjusįjį, jį nuskriaudusio vyro pėdsakai jau buvo ataušę. Pagrobtas telefonas vertinamas 410 eurų.

Nukentėjusysis į medikus nesikreipė.

Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl apiplėšimo. Jį tirs Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimų valdybos pareigūnai, nes prieš nukentėjusįjį panaudotas tam tikrai ginklų kategorijai priskiriamas balionėlis.

Pareigūnai jau išsiaiškino įtariamojo asmenybę, beliko šį vyrą surasti ir sulaikyti. Tai padaryti gali būti ne taip paprasta.

Šis asmuo anksčiau buvo ne kartą teistas, be to, neturi nuolatinės gyvenamosios vietos.

Nepaisant to, policininkai įsitikinę, kad jau netrukus galės pranešti, jog nusikaltimą įvykdęs įtariamasis – sulaikytas.

Klaipėdoje prieš kelerius metus konfliktai tarp taksistų ir jų klientų būdavo dažni. Paprastai jie kildavo dėl didelio paslaugos mokesčio.

Dažniausiai tokių incidentų metu nukentėdavo vairuotojai, bet buvo atvejų, kai smurtą patirdavo nepatenkinti klientai. Panašūs nesutarimai aprimo, kai mieste atsirado pavėžėjimo paslaugas teikiančių asmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
autorei.. keleivia yra vezami.. kroviniai gabenami.. kur jus mokinotes?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių