Quantcast

Taksistas Gargžduose mirė nespėjęs išjungti variklio

Ketvirtadienio naktį, apie 1 val., Gargžduose, pakankamai judrioje P.Cvirkos gatvėje žmonės pamatė stovinti taksi ženklu pažymėtą automobilį „Volvo“ su užvestu varikliu. Jo vairuotojas buvo sunkniubęs ant vairo.

Iškviesti medikai konstatavo, kad 54 metų vairuotojas mirė. Jokių smurto žymių ant vyro kūno nepastebėta. Mirties priežastį tirs specialistai, kol kas spėjama, kad žmogus mirė staiga sutrikus sveikatai.

Ko gero, panašiai atsitiko ir kitam, asocialų gyvenimą gyvenusiam vyrui Palangoje. Trečiadienį, apie 8 val. ryto jį negyvą rado Palangoje esančios Klaipėdos plente parduotuvės darbuotojai.

Žmogus gulėjo savo gulte po parduotuvės prekių iškrovimo-pakrovimo rampa. Kalbinamas jis neatsiliepė, o netrukus paaiškėjo, kad jis jau prieš kelias valandas miręs.

Kurorto policijos pareigūnai netruko nustatyti apie 50 metų mirusiojo asmenybę. Tą pačią dieną jo giminaičiai kreipėsi į policiją prašydami skelbti asocialaus artimojo paiešką.

Ant šio mirusiojo kūno smurto žymių taip pat neaptikta, todėl pirmas spėjimas, kad lauke miegojęs vyras galėjo sušalti arba mirti nuo staiga paaštrėjusios lėtinės ligos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsipeikėkit

Atsipeikėkit portretas
apsiraminkit su tais skiepais, koronom. Prieš, tarkim, penkis metus pamatę šį straipsnį, ką komentuotumėt? Kaip gaila, užuojauta artimiesiems? Taip, nes tada nebuvo tokios aktualijos ir visas kitas mėšlas dėl koronų ir skiepų. Aš "antivakserė", pripažįstu, bet jau gal baikit šitas nesamones paistyt. P.S. užuojauta mirusių artimiesiems

Perdunas

Perdunas portretas
o prie ko cia asocialus? tai turi kazkokia reiksme sitoje istorijoje?

Albert

Albert portretas
Greitai neskiepytus rinksim tesiog gatveje...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių