Quantcast

Šventinę eiseną Klaipėdoje stabdė vyras su kamufliažine apranga, ant jos – rusiški užrašai

Jūros šventės eiseną penktadienį Klaipėdoje bandė stabdyti vyras, vilkintis kamufliažinę aprangą su Rusijos ginkluotųjų pajėgų emblemomis.

Kaip matyti iš renginio nuotraukų, ant vyriškio rūbų esanti mažiausiai viena emblema yra pakoreguota – juodai nuspalvintos kelios raidės žodyje „Rusija“, taip pat ta pačia spalva užpaišyta raudona šios šalies vėliavos spalva.

1988 metais gimusį vyrą uostamiesčio pareigūnai sulaikė ir uždarė į areštinę.

Klaipėdos policija nurodo, kad įtariamasis savo veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir sutrikdė visuomenės rimtį.

„Emblemos, kurios buvo prisiūtos ant uniformos, pirminiais duomenimis, buvo rusų kalba. Policijos pareigūnai, tirdami įvykio aplinkybes, išsiaiškins, kokio tai pobūdžio emblemos ar ženklai“, – teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė.

Sutikus panašiai besielgiančių šventės dalyvių patariama nedelsiant kreiptis į arčiausiai esančius policijos pareigūnus ar kitus viešąją tvarką užtikrinančius asmenis.

„Asmuo padarė pažeidimą, nes trikdė viešąją tvarką ir rimtį, trukdė viešam renginiui ir priešinosi policijos pareigūnams, kurie bandė jį patraukti, jog jis eisenai netrukdytų. Jis buvo atgabentas pas mus į komisariatą, apklaustas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Jei asmuo trukdo, trikdo viešąją rimtį, viešąją tvarką, triukšmauja ar kažkaip kitaip pažeidžia viešąją tvarką, tai, be abejonės, reikėtų kreiptis į policijos pareigūnus ar kitus viešąją tvarką užtikrinančius asmenis, bus imtasi atitinkamų priemonių pagal galiojančius teisės aktus“, – nurodė A.Grauslienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> Zapadleckis

> Zapadleckis portretas
Na kas liecia "pakersnutes" nezinau, taciau tokiems" zapadledskiams" pradziai geriausia kelis metus pabut izoliacijoje del smegenu isvalymo, o jei nepades tada utilizuoti

Zapadlenckis

Zapadlenckis  portretas
konservatliberastines tvartelio pakerksnutes --cemodan ,vokzal -vasington [ arba 25 metams y SIBIRO sanatorijas]

Zelęnskis

Zelęnskis portretas
Vata cemodan vokzal rasija
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių