Quantcast

Šukės arenoje sužalojo vaikus

Krepšinio varžybų metu Klaipėdos arenoje antradienio vakarą staiga sudužęs prožektoriaus stiklas sužeidė mažiausiai tris žmones. Tarp nukentėjusiųjų – du berniukai, kurių vienam yra 11 metų, ir 16 metų paauglė.

Krepšinio varžybų metu Klaipėdos arenoje antradienio vakarą staiga sudužęs prožektoriaus stiklas sužeidė mažiausiai tris žmones. Tarp nukentėjusiųjų – du berniukai, kurių vienam yra 11 metų, ir 16 metų paauglė.
Kodėl įvyko incidentas, arenos vadovybė dar aiškinasi.

Žinoma tik tiek, kad nemalonus įvykis nutiko Lietuvos krepšinio lygos rungtynių tarp "Neptūno" ir "Nevėžio" metu.
Po antrojo varžybų kėlinio turėjo prasidėti didžioji pertrauka. Tuo metu žmonės kaip tik stojosi nuo kėdžių ir pradėjo eiti iš salės.

"Kaip paaiškėjo, nukrito ne pats apšvietimo prožektorius, o jo stikliukas. Matyt, jis trūko, o lempa liko degti. Nežinome kodėl, mūsų technikai šiuo metu aiškinasi", – tikino įmonės Klaipėdos arena direktoriaus pavaduotojas Remigijus Ambrulaitis.

Kadangi prožektoriaus stiklas yra pagamintas iš grūdinto stiklo, jis subyrėjo į daugybę gabalėlių.

"Spėju, kad stiklo šukės krito iš labai aukštai, todėl, nors ir labai smulkios, jos susmigo mano dukrai į kūną. Mergaitė buvo pasisiuvusi sirgalės marškinėlius be rankovių. Stiklo gabaliukai subadė abi jos rankas", – dienraščiui pasakojo vienos iš nukentėjusių mergaičių tėvas.

Paauglė paskutinius stiklo gabaliukus iš plaukų išsiėmė namuose. Vienas įkaitęs stiklo gabalėlis nudegino dviejų centų dydžio apskritimą ant mergaitės odos. Nukentėjusią paauglę tėvai apžiūrėjo, bet, patepę žaizdas
dezinfekuojančiu tepalu, į medikus nebesikreipė.

O štai du mokyklinio amžiaus berniukai, kurie taip pat nukentėjo per incidentą, buvo nuvežti į Vaikų ligoninę.

"Krisdamas stiklas sužalojo du vaikus. Buvo iškviesta greitoji medicininė pagalba ir abu vaikai nuvežti į ligoninę. Po apžiūros jie buvo išleisti gydytis ambulatoriškai. Vaikai labai išsigando, bet gyvybei jokios grėsmės nėra", – aiškino R.Ambrulaitis.

Klaipėdos arena visus žiūrovus yra apdraudusi, todėl miestiečiai, kurie nukentėjo per incidentą, yra raginami apie tai pranešti raštu.

"Visas gydymo išlaidas draudimas atlygins. O mes pasirūpinsime, kad būtų kompensuota moralinė žiūrovų patirta žala. Tai yra mūsų garbės reikalas", – patikino R.Ambrulaitis.

Dėl šio incidento arenoje panikos nekilo, todėl džiaugiamasi, kad nebuvo papildomų susistumdymų.
Rungtynės po didžiosios pertraukos nebuvo nutrauktos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių