Quantcast

Sukčiai apšvarino bendrijos sąskaitas

Į policiją su pareiškimu kreipėsi 1972 m. gimusi klaipėdietė dėl to, jog iš daugiabučių namų savininkų bendrijos sąskaitų pradingo pinigai.

Moteris nurodė, kad penktadienį, 15 val. 24 val., telefonu paskambino vyras, prisistatęs pareigūnu iš Kauno miesto policijos komisariato.

Vyras nurodė, kad iš jos banko sąskaitos daromi neteisėti pavedimai.

Vėliau moteris aptiko, kad iš dviejų DNSB priklausančių banko sąskaitų dingo 4,6 tūkst. ir 900 eurų. Pradėtas sukčiavimo tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Kaip sukciai nelaimes jei ir Delfis juos remia.Kokis reklama su Valinsku ir Asta Stasaityte praleido su kripto valitom.Atsieit Valinskas kaltina bankus kam jie tai draudzia.Kaip gali nesukontroliuoti tokiu rasliavu poratakai? Kai sitaip mulkinami zmones.Lenkijoj dingo milijardai tu sunestu zaideju ir ju niekas nebeatgaus.

Mes

Mes  portretas
Nenorim jokiu bendriju ten visad visokios bedos eina per teismus o dabar dingo pinigai baisu

man patinka:))

man patinka:)) portretas
..Į policiją su pareiškimu kreipėsi 1972 m. gimusi klaipėdietė(??) dėl to, jog iš daugiabučių namų savininkų bendrijos sąskaitų pradingo pinigai. ..Moteris nurodė, kad penktadienį, 15 val. 24 val., telefonu paskambino vyras, prisistatęs(?) pareigūnu(?) iš Kauno(?) miesto policijos komisariato.(?):)))) Bobams.. nuo durnumo.. vaistu nekada nebus!!:))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių