Quantcast

Iš statomo namo pavogė ventiliavimo įrangą

Uostamiesčio policijos pareigūnai aiškinasi vagystę iš statomo namo. Kol kas neatmetama versija, kad brangią įrangą galėjo nugvelbti savi.

Ketvirtadienį po vidurdienio miesto policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą apie vagystę naujai statomame name Turgaus aikštėje.

Pareiškėjas nurodė, kad iš užrakintų patalpų pavogti oro kondicionavimo įrenginiai – kondicionieriaus komplektas „Mitsubishi“ ir šeši vidinių kondicionierių blokai „Alpicair“. Šie prietaisai galėjo kainuoti apie keturis tūkstančius eurų. Nukentėjusiąja pripažintos įmonės atstovas dar žada patikslinti žalą.

Apžiūrėję įvykio vietą pareigūnai aiškių įsilaužimo žymių neaptiko.

Paskutinį kartą kondicionierius atsakingi asmenys matė dar praėjusių metų gruodžio 20 dieną. Kada tiksliai jie dingo ir kokiomis aplinkybėmis tai atsitiko, kol kas nežinoma.

Pradėję vagystės tyrimą pareigūnai tikisi vertingų žinių sužinoti apklausę kelių bendrovių, dirbančių šioje statybvietėje, darbininkus. Tikėtina, kad ne vienas jų matė, kur laikomi brangūs įrenginiai. Galbūt kažkas pastebėjo juos išnešančius asmenis.

Nusikaltimą išaiškinti tikimasi ir analizuojant vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

Panašias vagystes iš statybviečių tiriantys pareigūnai turi patirties, kad neretai vagių reikia ieškoti tarp pačių statybininkų. Ar šį kartą tokia versija pasitvirtins, parodys tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas sumontavo

kas sumontavo portretas
tas ir ismontavo!

...

... portretas
gasterbaiteriai iš Ukrainos nesnaudžia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių