Quantcast

Automobiliai nulėkė į griovį: į ligoninę išvežti šeši žmonės, vienas jų mirė

Šeštadienio vakarą Plungės rajone įvyko avarija, per kurią medikų pagalbos prireikė šešiems žmonėms.

„Specialiosios tarnybos skuba į skaudžios avarijos vietą kelyje Telšiai-Plungė. Ugniagesiai jau nuvažiavę“, – šiek tiek po 20 val. rašoma feisbuko grupėje „Reidas“.

19.45 val. buvo gautas pranešimas, kad Šiaulių plente ties Grumblių kaimu susidūrę du automobiliai nulėkė į griovį.

Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas portalui klaipeda.diena.lt teigė, kad į eismo nelaimę pateko „Audi“ ir „Rover“ automobiliai.

Pirminiais duomenimis, „Rover“ vairuotojas, išvažiuodamas iš šalutinio kelio (Ežero g.) į pagrindinį (Šiauliai-Palanga), nepraleido automobilio „Audi A4“ ir su juo susidūrė.

Anot ugniagesių atstovo, „Rover“ automobiliu keliavo penki žmonės – visi jie buvo prispausti. „Audi“ važiavusiems keturiems asmenims pasisekė labiau.

Kaip teigė ugniagesių atstovas, į ligoninę buvo išgabenti šeši žmonės. Pirminiais duomenimis, nukentėjusieji buvo sąmoningi.

Visgi po 22 val. medikai pranešė, kad automobilio „Rover“ vairuotojas nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė.

Kaip teigiama uostamiesčio policijos pranešime, automobilio Rover priekinėje keleivio sėdynėje sėdėjo 1998 m. gimusi blaivi moteris, jai nustatytas bendras kūno sumušimas, gydoma ambulatoriškai.

Galinėje „Rover“ sėdynėje sėdėjo 1969 m. gimęs vyras (1,42 promilės) ir 1971 m. gimęs vyras (1,64 promilės). Jam diagnozuotas šlaunikaulio lūžis.

Šeštadienį apie 22 val. gautas pranešimas iš Plungės ligoninės, jog 1970 m. gimęs „Rover“ vairuotojas nuo patirtų sužalojimų mirė. Kraujo tyrimas atskleidė, kad vairuotojas buvo blaivus.

„Audi“ vairuotojas – taip pat.

Nelaimės aplinkybes tiria policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Veryga čia niekuo dėtas, kiekvienam savas likimas, kaltinti turit tik patys save, būtų praleides audi, vistiek būtų spėję į parduotuvę... o keleivis taip pat yra eismo dalyvis ir nesvarbu ar jis blaivus ar ne, policija dirba savo darbą

SSST

SSST portretas
Sitas kaimietis atminkite jis daug metu usienije dirbo su furom,jis gerai vairuoja ,bet gyvenime nutinka visko.O mano nuomone ,Cia kalciausias Veryga ,juos veze i parduotuve alaus nusipirkt tai viskas ir gavosi , nes laikas buvo kai jie vyko pries astunta , veryga nustate laika durniska,ir kiek tokiu nelaimeliu yra per ta Veryga siaubas.Beto Audi vairuotojas garantuotai vaziavo minimum 120 greiciu butu vaziaves leistinu greiciu tai mirciu butu buve isvenkta,deje bet sianakt dar vienas mire ligonineje is sios avarijos.

Sss

Sss portretas
Nesupratau, kokiu tikslu reikia tikrinti keleivių girtumą? Jie ką, padėjo vairuoti? Bet ir žmonės, avinų bandą! Leidžiasi tikrinami. Koks kieno reikalas, girtas, blaivus, juk keleivis. Ne eismo dalyvis, mašinos ne vairavo!?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių