Quantcast

Smurto protrūkis Klaipėdoje: girtas karys namuose sumušė nepilnametę

Klaipėdiečių šeimoje po konflikto – netikėti įvykiai. Šeimos galva areštinėje, jo dukra pabuvojo ligoninėje.

Sekmadienį prieš 23 val. uostamiesčio policijos pareigūnai skubėjo malšinti konflikto šeimoje. Čia atvyko ir greitosios medicinos pagalbos medikai. Policijos pareigūnams buvo pranešta, kad girtas tėvas sužeidė savo vaiką.

Kai policininkai pasibeldė į šios šeimos duris, namuose tvyrojo įtampa. Nepilnametė skundėsi, kad neblaivus tėvas griebė jai iš rankų telefoną ir metė jį į dukrą.

Paauglė policininkams paaiškino, kad tėvai konfliktavo, mergaitė norėjo, kad jie aprimtų, o kartu ir apginti mamą nuo įkaušusio tėvo. Tada jis ir sužeidė dukrą.

Panašu, kad sužalojimas nebuvo labai sunkus, nes, suteikus būtinąją pagalbą, nepilnametė grįžo namo.

Policininkai konstatavo, kad 43 metų šeimos galva, Lietuvos kariuomenės karys, įvykio metu buvo girtas. Alkoholio matuoklis parodė 1,82 prom.

Kaip tokiais atvejais būna, smurtautojas uždarytas į areštinę, jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo šeimos nariui.

Atskirą tyrimą atliks ir Lietuvos kariuomenės policija. Jeigu kariškio veiksmai bus įvertinti kaip itin netinkami, jis gali netekti darbo, bet tai paaiškės tik atlikus visapusišką tyrimą.

Policijos pareigūnai per porą parų turi apklausti įtariamąjį. Tik tada bus sužinota jo versija.

Kalbėdami apie kitus šeimų konfliktus, policininkai mini, kad kartais nesutariantys tėvai manipuliuoja vaikais. Bet kur kas dažniau pareigūnams tenka apsaugoti nuo namiškius terorizuojančio artimojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alkoholio vartojimas neturi būti prioritetas.

 Alkoholio vartojimas  neturi būti prioritetas. portretas
Turiu ir aš tokį labai konfliktišką kaimyną iš KJP, prisigėręs periodiškai muša savo sugyventinę.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių