Quantcast

Smurto prieš jurbarkietę byla – vėl teisme: prokurorai nesutinka su nuosprendžiu

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apygardos teismas ketvirtadienį apeliacine tvarka ketina pradėti nagrinėti bylą dėl merginos iš Jurbarko sumušimo ir seksualinio prievartavimo.

Didelį rezonansą visuomenėje sukėlusioje byloje aštuoniolikmetis Tauragės apylinkės teismo pripažintas kaltu, jam skirta galutinė trejų metų ir keturių mėnesių laisvės atėmimo bausmė, bausmės vykdymą atidedant trejiems metams.

Nuteistasis įpareigotas toliau mokytis ir dirbti, nekeisti gyvenamosios vietos bei 12 mėnesių nevartoti alkoholio.

Vaikinas taip pat turi atlyginti 5 tūkst. eurų žalą nukentėjusiajai, 2 tūkst. eurų nukentėjusiosios tėvui ir padengti bylinėjimosi išlaidas.

Klaipėdos apygardos prokuratūra nesutinka su tokiu nuosprendžiu.

„Teismo sprendime pasigesta įvykdytų sunkių seksualinių nusikaltimų pobūdžio ir pavojingumo analizės, aukos valios palaužimo būdo – brutalaus fizinio smurto, sukėlusio skausmingą ir ilgalaikį aukos sveikatos sutrikdymą, įvertinimo bei argumentų pripažinti kaltininko gailėjimąsi nuoširdžiu, kas turi esminės reikšmės sprendimui, ar paskirtos bausmės tikslai bus pasiekti be realaus bausmės atlikimo“, – yra sakęs prokuroras Aurelijus Stanislovaitis.

Nusikaltimas įvykdytas pernai gegužę kaimo turizmo sodyboje Tauragės rajone. Šešiolikmetę sumušęs ir kėsinęsis išžaginti vaikinas buvo neblaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurgis

Jurgis portretas
Kai kurie, vargšeliai, nesupranta, kad jeigu jurbarko gyvuly paleis į laisvę,tai bus užkrečiamas pavyzdys kitiems. Linkiu kad jurbarkietis kalėjime supūtu,bet mergaitės tai nepaguos,nes randai ir trauma liks iki gyvenimo pabaigos.

tėvas nuotraukoj

tėvas nuotraukoj portretas
atrodo,kad jo vaikiuks mirė:(

Augis

Augis portretas
Neturiu zodziu..........
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių