Quantcast

Slidūs keliai – spąstai vilkikams

Pastarosiomis dienomis atokiau nuo Klaipėdos ne vienas vilkikas pateko į keblią situaciją dėl slidžių kelių. Net menkas viražas ne vienam jų lėmė kelionės pabaigą pakelės griovyje.

Antradienį, 18.06 val., kelyje Klaipėda–Palanga, ties Bruzdeilyno kaimu, vos pastebimame kelio posūkyje jauno latvio vairuojamas vilkikas neišsilaikė ant slidžios kelio dangos ir nuvažiavo į priešpriešinio eismo juostas skiriančią žalią plotą, apaugusį medžiais.

Vilkikas su priekaba tiesiog susmego įmirkusioje žemėje ir negalėjo pats iš šios vietos išvažiuoti.

Ratų vėžės bylojo, kad nuo kelio buvo benuvažiuojanti dar viena mašina, bet vairuotojas sugebėjo išsukti ir išvengti tokio nemalonumo.

Tą dieną Vilkiko ištempti nepavyko. Jo vadavimo operacija perkelta ir trečiadienį.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ketino padėti vilkiko ištempimo operacijos metu.

Mat didžiulė mašina ir ją traukianti technika gali užimti abi vienos krypties kelio uostas, todėl pareigūnai žadėjo reguliuoti eismą šioje vietoje.

Ryte aplink vilkiką vaikštinėjo specialios technikos specialistas ir kalbėjo, kad turi labai daug darbo. Tą pačią dieną Klaipėdos apskrities keliuose jų dar laukė penki į panašią bėdą patekę vilkikai.

Tiesa, kitur laukė sunkesnis darbas, mat kiti automobiliai, pasak pašnekovo, buvo nuvirtę ant šono.

Antradienį, apie 21 val., Klaipėdos rajone, Dauparų–Kvietinių seniūnijoje, Jonušų kaimo ribose, juo kelio nuslydo ir į griovį nuvažiavo sunkvežimis "Renault Magnum".

Vairuotojas liko sveikas, sunkvežimį netrukus pavyko ištraukti.

Tą pačią dieną, apie 15 val., Skuodo rajone, Šačių seniūnijoje, Žebrokų kaime, į pakelės griovį įvažiavo Skuodo autobusų parko autobusas.

Laimė, tuo metu autobuse keleivių nebuvo. Jį taip pat pasisekė ištempti į kelią.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šefas

Šefas portretas
bepročiui paliepus, beprotis dėl naudos šoks ir į šulinį. Kaltinkit save.

traktoristai

traktoristai portretas
uzdirbę didelius pinigus tapo chamais nebesiskaito visai, kelia didziulį pavojų eismo dalyviams. Policija neveiksni, kas chamus ir jų keliamą grėsmę sustabdys, kelyje jie bepročiai.

r

r portretas
Na kaltinti vien vairuotojus butu kvaila. Ka vairui daryt , kad sefas issiunte su plikom padangom , o laika pervezimui skaiciuoja kaip vasara , kitaip baudos. Eit gatves valyt ir darbo vietas chaholams uzleisti? Tan ir spaudzia iki ribotuvo , o nevalyta (kaip pirmadieni ryte) net pagrindine Lietuvos magistrale klaidu neatleidzia.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių