Quantcast

Po gaisro atkurtas Gėsalų rinkimų apylinkės darbas Skuodo rajone

Po nedidelio gaisro buvusiame mokyklos pastate Skuodo rajone įsikūrusios Gėsalų rinkimų apylinkės darbas atnaujintas, sekmadienio pavakare BNS informavo ir šios apylinkės, ir Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) atstovai.

„Rinkimų apylinkės darbas atkurtas, elektra paduodama per generatorių“, – apie 17 val. BNS sakė VRK atstovė Indrė Ramanavičienė.

Per gaisrą niekas nenukentėjo, rinkimų biuleteniai nebuvo pažeisti, juos saugojo policijos pareigūnai.

Tarnybos pranešimą apie kilusį gaisrą Skuodo rajone, Gėsalų kaime, buvusiame mokyklos pastate, kur vyksta balsavimas savivaldos rinkimuose, gavo 14.42 val., pranešta, kad rūksta dūmai.

Po 15 val. gaisras lokalizuotas. Paaiškėjo, kad buvo užsidegusi antrame pastato aukšte esanti elektros skydinė.

„Pirmame aukšte yra balsavimo apylinkė, gaisras kilo antrame aukšte“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Kaip informavo VRK, per incidentą niekas nenukentėjo – Gėsalų rinkimų apylinkėje dirba šeši rinkimų komisijos nariai, per incidentą apylinkėje rinkėjų nebuvo.

Rinkimų apylinkės darbas atkurtas, elektra paduodama per generatorių.

Atvykus ugniagesiams, gaisras buvo užgesintas, tačiau dėl incidento teko atjungti elektrą.

„Rinkimų komisija, iškvietusi ugniagesius, nedelsiant sustabdė apylinkės darbą ir pasirūpino balsavimo biuletenių, išankstinio balsavimo vokų ir kitų rinkimų dokumentų saugumu“, – nurodė komisija.

Pasak jos, apylinkė yra kaimiškoje vietovėje, čia iš viso registruotas 251 rinkėjas, 60 jų spėjo balsuoti iki gaisro, dar penki tai padarė iš anksto.

VRK duomenimis, dėl gaisro ketinta Gėsalų kaimo rinkėjus nukreipti į dvi gretimas apylinkes – už dešimties kilometrų, ten jiems jiems žadėta sudaryti sąlygas balsuoti, bet to neprireikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ko ???

ko ??? portretas
rašinėjat , kol nežinot galutinio rezultato dėl gaisro. Skuode ..žurnalistai- ?rašot netiesą, klaidinat skaitytoją. Gėda .

Kaip suprasti ?????

Kaip suprasti ????? portretas
manau , kad Skuode toje apylinkėje reiktų skaityti, kad rinkimai neįvyko , kadangi ne visi pasieks už dešimt kilometrų atstumu esančią balsavimo apylinkę... iš ties , kaip suprasti ?Juk žmonės iš anksto nebuvo įspėti apie rinkimų apylinkės perkėlimu į kitą vietą .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių