Quantcast

Šiurpus radinys Palangoje: kurorto gyventojas aptiko negyvą moterį

Šuniuką kasdien tuo pačiu taku vedžiojantis pasivaikščioti palangiškis rado negyvą moterį. Pareigūnai ėmėsi aiškintis velionės mirties priežastį.

Pirmadienį, 18.21 val., palangiškis išvietė pareigūnus. Kurorto gyventojas kiekvieną rytą ir vakarą Ligoninės gatve, kuri yra netoli vietos gydymo įstaigos, vedžioja savo augintinį. Miškelyje prie šios gatvės jis pamatė mirusią moterį. Šis žmogus tikino, kad ryte velionės toje vietoje dar nebuvo.

Į įvykio vistą atskubėjo ne tik policininkai, bet ir medikai. Netrukus paaiškėjo, kad greitosios medicinos pagalbos medikams čia nėra ko veikti, jie tik konstatavo mirties faktą.

Pareigūnai išsiaiškino – mirusioji nėra kurorto ligoninės pacientė, ji buvo vietos gyventoja.

Mirtis 68 metų palangiškę ištiko prieš kelias valandas. Artimieji jos dar nebuvo spėję pasigesti, bent jau į policiją dėl šeimos narės dingimo jie nesikreipė.

Palangos policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, kuriuo siekiama nustatyti mirties priežastį.

Aiškinamos visos aplinkybės. Moteris paliko laišką, kuriuo kreipėsi į savo artimuosius.

Kas atsitiko Palangos miesto gyventojai, tikimasi sužinoti po teismo medicinos specialistų ekspertizės ir moterį pažinojusių žmonių apklausos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rožė

Rožė portretas
Kaip galima rašyti, kad medikams ten nebuvo ką veikti jie tik konstatavo mirtį. Jie privalo tai atlikti nors visiems atrodo tai elementaru. Bet jų toks darbas. Jei yra kūnas privalo būti ir medikai. Nekalbų apie klaidas ir išvietes, bet ir su procedūromis straipsnio rašytojas nėra susipažinęs.

vi

vi portretas
Užuojauta šeimai. Suicidas. Po straipsniu paskelbkite pagalbos linijas.

Reda

Reda portretas
Bet jau klaidų , klaidelių . Ar jūs bent parašę straipsnį kartą perskaitot ?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių