Quantcast

Šilutiškis gavo pluoštą padirbtų eurų

Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl padirbtų pinigų platinimo. Pluoštą netikrų kupiūrų savo pašto dėžutėje rado jaunas šilutiškis.

Šeštadienį ryte į Šilutės policiją kreipėsi 31 metų vyras.

Pasirodo, dar sausio 16 dienos ryte savo pašto dėžutėje rado voką. Ant jo buvo nurodytas pareiškėjo adresas, bet gavėjo pavardė buvo kito žmogaus, kurio vyras nepažinojo. Savaitę jis tikėjosi, kad žmogus ant voko nurodyta pavarde ateis pasiimti laiško. Nesulaukęs jo vyras nusprendė atplėšti voką, kad daugiau sužinotų, ar laiškas vertingas.

Jo turinys apstulbino šilutiškį. Jame buvo 30 vienodų kupiūrų, tai buvo tais pačiais serijos numeriais pažymėti 50 eurų nominalo banknotai ir viena 20 eurų kupiūra.

Atgalinio adreso ant voko nebuvo.

Tą patį rytą vyras kreipėsi į policiją.

Tauragės apskrityje inkasuojant iš prekybos centrų paimtus pinigus neretai pasitaiko suklastotų pinigų. Dažniausiai tai yra 50 ir 100 eurų banknotai. O šį savaitgalį pranešta apie netikrą dviejų eurų monetą.

Už pinigų klastočių platinimą įstatymas numato bausti bauda, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir durnas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių