Quantcast

Šilutės rajone policija ieškojo narkotikus vežusio automobilio

  • Teksto dydis:

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, turėdami informacijos, kad „Volkswagen“ automobiliu gali būti gabenamos narkotinės medžiagos, leidosi į minėto automobilio paieškas.

Pirmadienio vakarą, apie 18.35 val., Šilutės rajone, Katyčių miestelyje, policijos pareigūnai pastebėjo stovintį minėtą automobilį, jame sėdėjo 22-ejų ir 37 metų vyrai.

Kaip pranešė policija, per apžiūrą 37 metų vyro rankoje pareigūnai aptiko polietileninį maišelį su galimai narkotinėmis medžiagomis – kanapėmis. Kitus įkalčius vyras slėpė savo striukės kišenėje.

Tęsiant aktyvius ikiteisminio tyrimo veiksmus, nedelsiant buvo sulaikytas ir šias galimai narkotines medžiagas vyriškiui pardavęs 27 metų Šilutės rajono gyventojas. Pareigūnai nedelsiant atliko kratą jo namuose.

Atidžiai apieškojus minėto asmens gyvenamąsias patalpas, policijos pareigūnai aptiko galimai augalinės kilmės narkotinių medžiagų – kanapių ir kitų psichotropinių medžiagų.

Šis vyriškis policijos pareigūnams įkliuvo pirmą kartą. Jam pareikšti įtarimai dėl  neteisėto narkotinių ar psichotropinių medžiagų įgijimo, turint tikslą jas parduoti ar kitaip platinti. Įtariamajam gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Įtariamiesiems skirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti.

Tyrimui vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lauris .R

Lauris .R  portretas
Narko partijos draugelei

apie skylutės policajus galiu tik vieną pasakyti

apie skylutės policajus galiu tik vieną pasakyti portretas
iš savo praktikos, didesnių debilų, myžančių, šikančiu ir ėdančių bereikalo mūsų babkes iš biudžeto dar nebuvau mates, ten rinktiniai debilai, debiloidai 95 lygio

uiu

uiu portretas
dazniau Silute reikia papurtyti, ten pilna tokiu su brangiom masinom vazinejanciu, niekur nedirbanciu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių