Quantcast

Senoliui brangiai kainavo išgertuvės: neteko visų pinigų

Šeštadienį į Klaipėdos policiją kreipėsi 1944 m. gimęs vyras. Pensininkas nurodė, kad šeštadienį, apie 13 val. 30 min., Klevų gatvėje jis neteko piniginės su visais pinigais.

Paaiškėjo, jog pensininkas rūsyje vartojo alkoholinius gėrimus su nepažįstamu, apie 30 m. vyru. Pastarasis paprašė pinigų. Senjorui padavus 5 eurus, nepažįstamasis griebė piniginę su joje buvusiais 200 eurų ir įvairiomis kortelėmis. Spėjęs išplėšti piniginę iš rankų, vyras puolė bėgti.

Pradėtas vagystės tyrimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kad

kad portretas
Giedriau,neperskaitei kelių eilučių ir komentuoji vėjus )

giedrius

giedrius portretas
Kokio velnio pensininkui šlaistytis po vynines, taip jam ir reikia.

Anonimas

Anonimas portretas
Vardo neprisimenu Pagailo sugėrovui senelio prageriamų pinigų ir nutarė juos padėti į banką. Tik užmiršo paklausti kortelės kodo. Senelis, supratęs klaidą, graudžiai pravirko ir nuėjo išpažinties į policiją, nes išgėręs nesuprato, kad išpažintį reikia atlikti bažnyčioj.Policija nuramino senelį ir palydėjo namo, nes jis būtų sunkiai kelią radęs. Prabudo senelis kitą dieną, čiupt, čiupt už striukės kampo, o ten piniginė pūpso. Atsidaro seniokas piniginę, o ten du šimtai eurų." Ech po velnių - nusikeikė seniokas -Tik pagalvok, ir reik susapnuot tokį bjaurų sapną." Ir tvirtai sukandęs dvišimtinę, stropriai įkišęs piniginę į prakiurusią kišenę, išėjo pagiriotis.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių