Quantcast

Savaitgalis Klaipėdoje – su narkotikais: vieni prisipažino, kitus išdavė jaudulys

  • Teksto dydis:

Savaitgalį uostamiestyje policijos pareigūnams įkliuvo, kaip įtariama, draudžiamų medžiagų turėję asmenys. Vienas jų dėl automobilyje aptiktos suktinės prisipažino pats, o kitą policijos pareigūnai surado ieškodami iš eismo įvykio vietos pasišalinusio vairuotojo.

Šiomis dienomis uostamiesčio policijos pareigūnams pietinėje miesto dalyje įkliuvo du asmenys, kaip įtariama, turėję narkotinių medžiagų.

Pranešama, kad penktadienį Laukininkų gatvėje patikrinus automobilį Mazda ir jame sėdėjusius asmenis, salone ant grindų rasta suktinė su augaline medžiaga. Vienas automobilyje buvusių – 2001 m. gimęs vaikinas, pripažino, jog suktinė priklauso jam.

Šeštadienio naktį įkliuvo ir antras narkotikų savininkas. Tai, kad turi draudžiamų medžiagų paaiškėjo aiškinantis eismo įvykio aplinkybes.

Teigiama, kad šeštadienį apie 00.57 val. gyventojai pareigūnams pranešė, jog Klaipėdoje, Statybininkų prospekte automobilis kliudė kieme stovėjusius kitus automobilius ir pasišalino.

01.40 val. Minijos gatvėje pareigūnai pastebėjo automobilį SAAB su nudaužtu dešiniu veidrodėliu, todėl kilo įtarimų, kad tai – tas pats automobilis, kuriuo anksčiau pasišalinta iš įvykio vietos. Policijos pareigūnams bendraujant su 1998 m. gimusiu vairuotoju, jis pripažino padaręs eismo įvykį. Tačiau įtarimų kėlė ir vairuotojo būklė, mat jo vyzdžiai buvo išsiplėtę, žmogus kalbėjo nerišliai.

Automobilio keleivis, gimęs 1998 m., pripažino turintis draudžiamų medžiagų bei pateikė vieną folijos lankstinuką ir vieną popierinį lankstinuką, kuriuose buvo augalinės kilmės, galimai narkotinė medžiaga.

Pradėtas tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 259 str. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti numatomos nuobaudos – bauda, viešieji darbai, laisvės apribojimas arba  laisvės atėmimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:) portretas
Taip išeina 19 mečiui žolytės nevalia. O jau nuo 18 še tau automatą į rankas ir pirmyn už tėvynę ir už mano piniginę. Galabyk legaliai .Nemoki išmokysim, nenori - priversim.

Taskuii

Taskuii portretas
Gandona tu is tokiu jaunuoliu bus zymiai geresni zmones su didele seimom, sportininkai, turintis issilavinima. kai viskas kas iseis is tokiu kaip tu tai tik storasikniai su dideliais pilvais vergaujantys uz minimuma kol ju zmonos ciulpia bibius tiem jaunuoliam. Turek isgama

TASKUI

TASKUI portretas
Taskas sudaveidi tu paskutinis gal nahui eik mamos pape tu
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių