Quantcast

Jaunas „Mercedes-Benz“ vairuotojas neišvairavo tiesioje gatvėje ir išvartė kelio ženklus

Penktadienio vakaras buvo nesėkmingas jaunam vairuotojui, kuris sugebėjo tiesioje uostamiesčio gatvėje rėžtis į autobusų stotelės vietą žymintį stulpą ir jį nulaužti.

21.15 val. Sausio 15-osios gatvėje, netoli buitinės technikos parduotuvės, automobilis „Mercedes-Benz“ rėžėsi į stotelės ženklą ir jį sumaitojo.

Įvykio vietoje dirbę policininkai nustatė, kad automobilį vairavo 20-metis vaikinas. Jis liko sveikas. Greitosios medicinos pagalbos stoties medikai į ligoninę išvežė šios mašinos gale važiavusį jauną keleivį, jaunuolis skundėsi skausmu krūtinės srityje.

Po įvykio šioje vietoje darbo turėjo ugniagesiai gelbėtojai, jiems teko pašalinti nuo gatvės eismui trukdančias nuolaužas.

Kodėl įvyko eismo įvykis, galima tik spėlioti, pareigūnai savo išvadą pateiks vėliau, ištyrę visas eismo įvykio aplinkybes.

Tikėtina, kad vairuotojas važiavo greičiau nei leidžiama. Penktadienio vakaras Klaipėdoje buvo lietingas, tačiau gatvės nebuvo slidžios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
Kada liberalai Klaipėdoje sutvarkys gatvi prie gatvių stovinčius stulpus. Jie turėų pasitraukti, pamatę atlekiančią mašiną. Nėr tvarkos.

Anonimas

Anonimas portretas
Geras straipnis ..dvi pastraipos vienodos..

x

x portretas
Kaip??
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių