Quantcast

Nutraukta gelbėjimo operacija Karklėje

Trečiadienį po vidurdienio gautas pranešimas, jog ties Karkle srovės į jūrą nunešė besimaudantį žmogų. Teritoriją virš vandens žvalgė sraigtasparnis, į įvykio vietą atvyko ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai, tačiau paieška – be rezultatų.

Trečiadienį gausias gelbėjimo pajėgas ant kojų sukėlė pagalbos šauksmas iš pajūrio.

Pranešta, jog ties Karkle į krantą nebegali grįžti jūroje besimaudęs žmogus.

Skubiai iškviestas sraigtasparnis, ugniagesiai ir medikai. Vyko aktyvi paieška, jūra – banguota, tačiau  gelbėtojai žmogaus nerado.

Erlando Paplauskio nuotr.

„Neatmetama, kad pranešimas galėjo būti ir melagingas. Nes niekas neranda nei to, kuris skęsta, nei to, kuris šaukėsi pagalbos. Jei žmonės tokiais dalykais juokauja, labai apmaudu, juk gaišinamas tarnybų darbas ir laikas, o kažkas tyliai šaiposi iš savo pokšto“, – kalbėjo netoli įvykio vietos buvęs Pajūrio regioninio parko ekologas Erlandas Paplauskis.

Po trijų valandų aktyvios paieškos, tariamo skendusio žmogaus gelbėtojai taip ir neaptiko. Tačiau pareigūnams pavyko surasti asmenį, iš kurio telefono buvo skambinta į Bendrosios pagalbos centrą ir pranešta apie nelaimę.

„Paaiškėjo, kad kažkokia senyva, maždaug 70 metų amžiaus moteris, vaikščiojusi Karklės pajūriu, paprašė kito poilsiautojo, kad šis savo telefonu leistų paskambinti į Bendrąjį pagalbos centrą ir pranešti, jog jūros srovės tolyn neša žmogų. Nors kiti buvę liudininkai šalia jokio žmogaus jūroje nematė. Paskui ir ta moteris, ir telefono savininkas iš paplūdimio išėjo. Po daugiau nei trijų valandų ieškojimo darbus nutraukėme, nes nėra jokio kito patvirtinimo, kad kažkas skendo ties Karkle. Veikiausiai pranešimas buvo melagingas“, – paaiškino "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RCe

RCe portretas
Koks trumpas jūsų protelis. 1. Susimąstykit.. kodėl kaltinat senyvą žmogų kurio net neegzistavo. 2. Atradus skambinusiojo nr. Svyla melagio kelnės. 3. Išgalvoja nebūtą senyvą moterį kad nukreipti pareigūnų dėmesį ir išvengti atsakomybės. 4. Senyvi žmonės išmintingi ir tokiom nesąmonėm neužsiimtų plius tokio amžiaus žmogui po pliažą vaikščioti ne taip lengva. 5. Tai faktas...mano manymu kad pranešėjas ir yra kurio nr.

Gal

Gal portretas
Psichinė ligonė kokia tokio amžiaus taip juokauti nu tikrai nenormali surast ir parų pasodinti jei ne ligonė išgaruotu visas mandrumas

Padla

Padla portretas
Tai senai padlai tūkstantinę baudą! Kitą kartą susimastys
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių