Quantcast

Reidai – bet kuriuo paros metu

Vakar ryte išvažiuojantys iš Palangos vairuotojai ties kurorto riba turėjo netikėtai stabtelėti. Vieni sugaišo vos minutę, o kiti turėjo nemalonumų. Pareigūnai tikrino blaivumą.

"Mes jau gal porą metų vykdome tokius trumpalaikius reidus. Jų tikslas – eismo saugumas. Į šią sąvoką įeina ir vairuotojų blaivumo, ir dokumentų patikra, ir daug kitų dalykų", – paaiškino Palangos policijos komisariato vadovas Algirdas Budginas.

Ketvirtadienio rytą įvairiose Palangos vietose reide dalyvavo aštuoni kurorto policijos komisariato pareigūnai.

Panašių patikrų metu policininkai vienoje vietoje dirba apie pusvalandį, tada persikelia į kitą judrią gatvę. Tai vadinamieji blic reidai.

Vakar reidas užtruko porą valandų – nuo 7 iki 9 val. Nepaisant tokio trumpo laiko, policininkai nutvėrė tris neblaivius vairuotojus, visų jų girtumas nesiekė 1,5 prom. Pažeidėjų atžvilgiu pradėta administracinė teisena.

Keli vairuotojai sulaukė pastabų dėl mažareikšmių nusižengimų.

"Visuomenei neteikiame informacijos, kada rengsime greituosius reidus. Žmonės turi jausti pareigą vairuoti tvarkingai ne tik kai policija stabdo. Reidai gali būti rengiami ir naktį, vėlai vakare, anksti ryte, popietę, darbo dieną ar savaitgaliais. Siekiame, kad keliuose būtų kuo daugiau saugumo", – tikino Palangos policijos viršininkas.

Praėjusią savaitę Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos pareigūnai reidų metu nustatė 262 įvairius eismo taisyklių pažeidimus. 19-os vairuotojų girtumas viršijo leistiną normą, 11 jų neturėjo teisės vairuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sugaista tai

Sugaista tai portretas
ne minute! Visai niekuo deti pilieciai - terorizuojami neteisetu policijos veiksmu sukeltais kamsciais!

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Gal pagaliau paklupdys kelių gaidžius.Pritariu.Elkis normaliai tau niekas negrės.Rauda tik kelių gaidžiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrinti girtumą keliuose gerai,nes visai durni tapo vairuotojai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių