Quantcast

Prie automobilio vairo – beveik mirtinai girta moteris

Šį savaitgalį vairuotojai ir vėl nevengė sėsti prie vairo gerokai įkaušę. Pareigūnus labiausiai nustebino lengvąjį automobilį vairavusi keturiasdešimtmetė moteris, kuri į alkoholio matuoklį įpūtė beveik 4 promiles.

Šeštadienio vakarą, po 19 val., Gargžduose, J.Basanavičiaus gatvėje policijos pareigūnai sustabdė automobilį „Audi A4“, prie kurio vairo buvo 1980 m. gimusi moteris.

Patikrinę alkoholio matuokliu, pareigūnai buvo priblokšti – „damai“ nustatytas 3,97 prom. neblaivumas.

Nėra duomenų, kad ši Klaipėdos rajono gyventoja būtų uždaryta į areštinę, veikiausiai ją paleido namo, jos automobilis nugabentas į saugojimo aikštelę, dėl incidento pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienį, apie pusė pirmos nakties, Kretingoje, Žemaitės alėjoje, sustabdyto automobilio „Audi Q7“ 45-erių vairuotojas vengė neblaivumo patikrinimo. Po pusantros valandos jam vis dėlto nustatytas 2,06 prom. girtumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Beveik tuo pat metu, apie 2 val. nakties Naikupės g., Klaipėdoje, sustabdžius automobilį "Opel Vectra", dar vienam, šįkart 1970 m. gimusiam vairuotojui nustatytas 1,69 prom. neblaivumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hi-hi

hi-hi portretas
ta Dovilė biški kuku , retas kuris girtuoklis už vairo moka bauda , nes tu baudu kitas ir už milijona turi

uu

uu portretas
tai jau bobos nėra , tiek negeriama

Aš  portretas
Nesupratau bajerio vyriski su 2,5 promilem uzdare i arestine, o boba su 4 pronilem namo paleido. Tai gaunas, kad ji turi neliecianybe. T. Y. Teiseja prokurore, ar polcininke. Kas paaiskinkit nors.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių