Quantcast

Poros konflikte nukentėjo vyras: buvo sumuštas ir sužalotas peiliu

Girtos poros konfliktas peraugo į kruviną smurtą. Šį kartą nukentėjusiuoju įvardytas vyras, jis buvo sumuštas ir sužeistas peiliu.

Pirmadienį 22.50 val. Rietavo policininkai skubėjo į jiems gerai žinomą butą. Vyras šaukėsi pareigūnų ir medikų pagalbos.

58-erių nukentėjusysis rodė sumušimo žymes ir paviršines pjovimo žaizdas. Girtas (1,93 prom.) nukentėjusysis bedė pirštu į kur kas jaunesnę gyvenimo draugę ir tikino, kad tai jos darbas.

Vyras aiškino, kad draugė jam smogė rankomis ne mažiau 10 kartų ir švaistėsi peiliu, vis įpjaudama jam į įvairias kūno vietas.

Nukentėjusiojo patirti sužalojimai nebuvo sunkūs, į ligoninę jo vežti nereikėjo.

42 metų įtariamoji taip pat buvo girta (1,94 prom.). Ji buvo sulaikyta ir Vėlines praleis Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto.

Pareigūnai dažnai važiuoja į šios poros būstą, kiek anksčiau nuo vyro smurto nukentėjo moteris. Pasak policininkų, tai – girtaujanti, asocialiai gyvenanti pora.

Pareigūnai vylėsi, kad vargai dėl šių sugyventinių baigėsi, kai jie prieš kiek laiko pasuko skirtingais keliais. Tačiau netrukus jie susiėjo ir vėl tarp jų prasidėjo konfliktai bei smurtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mikas

Mikas portretas
Tai jeigu užgožia bobai per maule.kaip rašo Anonimas tai liksi kaltas.O matai boba sumušė ,sužalojo irgi turbut liks kaltas.Feminizmas įsisiautėjo .

Anonimas

Anonimas portretas
Svarbu kiekiviena nusikaltimą aprašyti?

Anonimas

Anonimas portretas
Koks jis vyras, jei nesugebejo bobai į maulę užvožti ? Kažkoks nupiepęs gaidelis matyt ..į tą seimo vištelį panašus...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių