Quantcast

Policininkais apsimetantys sukčiai vilioja pinigus iš Klaipėdos pensininkų

Dar viena pagyvenusi klaipėdietė patikėjo, kad privalo pareigūnams pateikti namuose laikomus grynuosius. Įsileidusi nepažįstamą asmenį jis neteko santaupų.

Trečiadienio popietę, apie 15.30 val., Šilutės plente gyvenanti 73 metų moteris sulaukė skambučio į laidinį telefoną.

Policininku prisistatęs vyras įtikino ją, kad šiuo metu tikrinami gyventojų namuose laikomi grynieji ir ji turi pateikti į namus atvyksiančiam specialistui savo eurus.

Maždaug už valandos į moters namus pasibeldė jaunas vaikinas. Kadangi pensininkė jau žinojo, kad jis tikrins pinigus, buvo pasiruošusi 900 eurų.

Atėjūnui nereikėjo regzti pasakų, jis stvėrė pinigus ir pabėgo. Tada moteris ir suprato buvusi apgauta.

Iškviestiems policininkams ji nurodė, kad jos namuose apsilankęs vaikinas gali būti apie 20 metų, apie 185 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, vilkėjo tamsiais rūbais, veidą dengė medicinine kauke.

Šiemet Klaipėdoje panašiai nukentėjo ne mažiau trijų pensininkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vytautas

vytautas portretas
Anukas prase paskolinti mersui nusipirkti.Neduoti anukui kaip ir nepatogu o papasakoti kad kazkas isviliojo visai itikinima.

pensininkė

pensininkė portretas
kopūstui, neaišku koks tu kerėpla būsi kai pasensi, jei dar sulauksi tokio amžiaus, gaila senutės , kad patikėjo niekšais jaunas vyras ir drįsta imti iš senutės santaupas juk jis galėtų užsidirbti bet tikras niekšas nevertas žmogaus vardo

Kita senute

Kita senute portretas
Dar ne tokia senute,o tiki pasakom,beje pinigai iš bankomatų,koks tikrinimas? Gal tai netiesa?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių