Quantcast

Policininkai sugavo Skuodo rajone bažnyčią apvogusias moteris: vagilės kaltės neneigė

Skuodo rajono policininkai ketvirtadienį apklausinėjo moterį, įtariamą vagyste iš Šačių bažnyčios raštinės. Jos bendrininkė demaskuota ir apklausta anksčiau. Vagystę pavyko išaiškinti todėl, kad kunigas prisiminė iš matymo pažįstantis vieną šių moterų.

Portale jau rašėme, kad rugsėjo 2 dieną į Šačių kaimo parapijos namus atėjo dvi moterys. Tuo metu ten buvo klebonas. Atvykėlės pasiūlė šventikui pirkti vaistų ir kažkokių daiktų.

Naktį, jau atsigulęs miegoti kunigas prisiminė moterų apsilankymą ir kažkodėl pagalvojo apie raštinėje laikomus pinigus.

Įtarimai neleido šventikui užmigti ir jis nuėjo patikrinti stalčiaus, kuriame buvo laikomi pinigai.

Paaiškėjo, kad nuojauta kunigo neapgavo – stalčiuje nebebuvo tūkstančio eurų.

Kelias dienas jis bandė įtariamųjų ieškoti pats, bet galiausiai pirmadienį kreipėsi į Skuodo rajono policijos komisariatą.

Skuodo rajono policijos komisariato pareigūnai gana greitai išsiaiškino kunigo iš matymo pažintą moterį. Paaiškėjo, kad abi įtariamosios atvyko iš Plungės rajono, kur kunigas anksčiau yra nemažai metų dirbęs.

Vienai įtariamųjų – 55-eri, kitai 49 metai.

Pirmoji demaskuota ir apklausta moteris pripažino kaltę ir patikino, kad pavogė 800 eurų ir juos pasidalijo su bendrininke.

Ketvirtadienį policininkai apklausinėjo antrą įtariamąją.

Pareigūnams vis dar neaišku, kiek pinigų moterys pavogė į parapijos namų. Tiriamos ir kitos nusikaltimo aplinkybės, pavyzdžiui, iš kur įtariamosios žinojo, kur laikomi pinigai, ar Šatėse jos bandė apvogti kitus žmones.

Kol kas pareigūnai nelinkę pateikti daugiau duomenų apie įtariamąsias.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLP

KLP portretas
prostitutes 100 proc

Anonimas

Anonimas portretas
Čigonkos 100 procentų.

Ateistas

Ateistas portretas
Kur tų stervų vardai ir pavardės?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių