Quantcast

Policininką sumušė neblaivus vairuotojas

Klaipėdos rajone neblaivus vairuotojas sumušė policininką.

Trečiadienį po pietų Dovilų miestelyje policijos pareigūnai dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo sulaikė Kretingalės kaimo gyventoją - vyras buvo neblaivus, nepateikė vairuotojo pažymėjimo ir automobilio registracijos liudijimo.

Apie 14.38 val. 55 metų pažeidėjas buvo pristatytas į Klaipėdos rajono policijos komisariato budėtojų dalį. Čia vairuotojas elgėsi agresyviai - keikėsi, užpuolė policijos budėtoją.

Kaip pranešė Policijos departamentas, vedamas į pristatytiems asmenims skirtą vietą, vyras ranka sudavė 5-6 kartus Operatyvaus valdymo grupės vyresniajam postiniui į kairės ir dešinės rankos žastus. Todėl prieš sulaikytąjį buvo panaudoti kovinių imtynių veiksmai.

Įtariamasis, kuris atsisakė pasitikrinti blaivumą, uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
Taigi Expresas rašė, kad tai Irenijus. O jis gi visiškai ir niekada negeria

jusu vardas

jusu vardas  portretas
RK ieskai siknoj slieku

RK.

RK. portretas
Galėtų atsirasti bausmė už žinomai klaidinančią informaciją, skelbiamą informacijos priemonėse. Rašo, kad vyras buvo neblaivus, nors jis atsisakė pasitikrinti blaivumą. Tai kaip jie nustatė, kad vyras buvo neblaivus?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių