Quantcast

Policijos reiduose – sankcijos už girtumą ir viršytą greitį

Uostamiesčio pareigūnai, siekdami mažinti avaringumą ir sustiprinti eismo kontrolę Klaipėdos mieste, Klaipėdos rajone ir Palangoje vykdė tikslines policines priemones eismo saugumui užtikrinti.

Palangoje sekmadienį tikrintas vairuotojų blaivumas, po pietų imtasi greičio kontrolės.

Policijos pareigūnai vairuotojų blaivumo patikrinimui reidą buvo surengę Palangoje, Vilimiškės kelyje. Čia sustabdžius automobilį „Citroen“, vairuotojui teko du kratus tikrintas blaivumą. Pirmą kartą vyrukas į alkoholio garų matuoklį pūstelėjo 1,64 promiles alkoholio. Paprašęs suteikti galimybę antrą kartą pakartoti tikrinimą, vaikinas pats nustebo, nes jam buvo nustatyta 2,16 promilių girtumas.

Automobilis buvo uždarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę Kretingoje.

Po pietų policija reidą surengė kelyje Klaipėda – Dituva. Čia greičio mėgėjai keliu dūmė 116, 109, 104 kilometrų per valandą greičiu.

Šioje vietoje eismas ribojamas iki 70 kilometrų per valandą, tada šį nurodymą viršijusiems vairuotojams skirtos baudos.


Šiame straipsnyje: reidasvairuotojaireidai

NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Leistinas greitis 70 km/h, o kodėl ne 90 km./h ? Su lapu lai važinėjasi, kol pramoks ir 50 km/h, kodėl profesionalai išmaišę ne tik ES turi vilktis su ką tik pramokusiu vairuoti?

Anonimas

Anonimas portretas
raso (strapsnius raso ) BEESMEGENIAI !!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Koks DEBILAS raso? Gal pries tai kad paleisti i interneta debila zurnaliuksti gal pirma REIKTU PATIKRINTI lietuviu kalbos zinojima. Hei, redaktoriau, utenka varpa smaukyti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių